CYBER-3600 alınır mı?

fosterates

Picopat
Daha fazla  
Yaz aylarına doğru bu tarz bir toplama kasa almayı düşünüyorum ama ekran kartının kronik sorunlu olduğuna dair bir şeyler okudum ve kasa tamamen mesh yapıda olmadığı için ısınma problemi yaşar mıyım bilemedim. Alınır mı, sorun çıkartır mı, ısınma vesaire bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi? Sistemin linki ektedir.

Hazır kasa.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaz aylarına doğru bu tarz bir toplama kasa almayı düşünüyorum ama ekran kartının kronik sorunlu olduğuna dair bir şeyler okudum ve kasa tamamen mesh yapıda olmadığı için ısınma problemi yaşar mıyım bilemedim. Alınır mı, sorun çıkartır mı, ısınma vesaire bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi? Sistemin linki ektedir.

Hazır kasa.

Bayağı iyi fiyatlı PC bence alınr.

Hocam bu bilgisayarda işlemci yükseltmek istesem yükseltebilir miyim?

Evet hocam anakart Ryzen 3000 serisinden sonra Ryzen 4000 serisini de destekliyor gönlünüzce bir nesil üste doğru taşıyabilirsiniz uzun zamandır sanırım bununla beraber 4 nesildir AM4 kullanılıyor AMD gerçekten güzel bir ilerleyiş katediyor ve gönülleri fethediyor.

Evet hocam anakart Ryzen 3000 serisinden sonra Ryzen 4000 serisini de destekliyor gönlünüzce bir nesil üste doğru taşıyabilirsiniz uzun zamandır sanırım bununla beraber 4 nesildir AM4 kullanılıyor AMD gerçekten güzel bir ilerleyiş katediyor ve gönülleri fethediyor.
Benim açtığım konuda kimse bu bilgisayarı bu fiyata önermiyor ben istiyorum Ryzen 7 ye kadar çıkartabileyim.

Benim açtığım konuda kimse bu bilgisayarı bu fiyata önermiyor ben istiyorum Ryzen 7 ye kadar çıkartabileyim.
Anakartına uyumlu bir işlemci olursa olur neden olmasın.
Yanlış. Kalitesiz bir anakarta 4. nesil mi takacaksınız? MOSFET'ler ağlar ha, haberiniz olsun. Sırf destekliyor diye sıkıntısız çalışacak diye bir şey yok. Faz'ın halini düşünemiyorum bile. Üst seviye işlemciler takmak için üst seviye anakartlar lazımdır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı