CYBER-4060 Ti sistem nasıldır? (31.016TL)

Bütçe
40-45K
Sorunlu olduğu için.
Büyük ihtimalle ASUS Prime modellerinin çoğunda ısınması çok yetersiz veya hatalı

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2K için yeterli bir kart bence.

Ben zaten 1080p oynayacağım

Eki Görüntüle 1878435Eki Görüntüle 1878437Eki Görüntüle 1878438Eki Görüntüle 1878440Eki Görüntüle 1878441
Hazır sistem alma dostum, yıllardır aynı terraye, hazır sistemler kronik sorunlu birisi kötü birisi iyi derken fiyatları dengeliyorlar ucuz olmasının bir sebebi var itopya hayır işi yapmıyor ayrıca 4-5 yıl önceye kadar zaten hazır sistemler dışlanıyordu sonra yeni nesile yağlamak için içerik üretici veya yayıncılar ile iş birliği işine girdiler senin adına kasa çıkartalım muhabbeti, boş iş hakkı ile bilgisayar topla 3-5 fazla olsun kafan da rahat etsin kalite de. a-z ye her parça önemli.

Sorunlu olduğu için.
Büyük ihtimalle ASUS Prime modellerinin çoğunda ısınması çok yetersiz veya hatalı

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2K için yeterli bir kart bence.

Cyberpunk gibi optimizasyon sıkıntılı oyunda bile 110FPS alması bence çok iyi

Hazır sistem alma dostum, yıllardır aynı terraye, hazır sistemler kronik sorunlu birisi kötü birisi iyi derken fiyatları dengeliyorlar ucuz olmasının bir sebebi var İtopya hayır işi yapmıyor ayrıca 4-5 yıl önceye kadar zaten hazır sistemler dışlanıyordu sonra yeni nesile yağlamak için içerik üretici veya yayıncılar ile iş birliği işine girdiler senin adına kasa çıkartalım muhabbeti, boş iş hakkı ile bilgisayar topla 3-5 fazla olsun kafan da rahat etsin kalite de. A-Z ye her parça önemli.

Nasıl yani hocam parçalar aynı parçalar olsa ha hazır almışım ha kendim toplamışıım ne fark ederki

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00