CYBER-4060 Ti sistem nasıldır? (31.016TL)

Bütçe
40-45K
SSD+RAM değiştirdim 39.665TL oldu ve bu sıvı soğutucu yeterlimi hocam
Eki Görüntüle 1878506Eki Görüntüle 1878507

Hocam taktik nedir açıklayında aydınlanalım. Bu ürünler 0 değil mi hocam ne demeye çalıştığınızı anlayamadım.
Güzel kardeşim linkini attığın sistemde vento adında adını ilk defa duyduğum bir kasa var, kasa kendi VENTO 650W güç kaynağını kullanıyor sen sistemde 4060Tİ kullanacaksın :D

adam akıllı bir psu zaten en az 3-4 bin tl para yapıyor, vento kasa 2500tl falan ortalama güç kaynapğı ile beraber hazır sistemlerim sorunu bunlar zaten sistemin kemik ürünlerini dandirik ürünler ile dolduruyorlar :D anlatabiliyor muyum ?

derdin işlemci ekran kartı ise sadece onları alıp kartonun içine monte et

30-40K ürünlere bakıyorsun kasa VENTO 650W yapma lütfen

Güzel kardeşim linkini attığın sistemde vento adında adını ilk defa duyduğum bir kasa var, kasa kendi VENTO 650W güç kaynağını kullanıyor sen sistemde 4060Tİ kullanacaksın :D

adam akıllı bir psu zaten en az 3-4 bin tl para yapıyor, vento kasa 2500tl falan ortalama güç kaynapğı ile beraber hazır sistemlerim sorunu bunlar zaten sistemin kemik ürünlerini dandirik ürünler ile dolduruyorlar :D anlatabiliyor muyum ?

derdin işlemci ekran kartı ise sadece onları alıp kartonun içine monte et

30-40K ürünlere bakıyorsun kasa VENTO 650W yapma lütfen
Hocam o sistemi ben atmadım bile ne yaşıyorsunuz

Önceden aldım

Aslında ASUS TUF Gaming alacaktım babama atmıştım oda bana sürpriz yaptı aldı getirdi ama yanlış ekranı vermişler vatandaki sevgili çalışanlar bende babam o kadar aldı diye değiştirmedim ve monitörden memnunum şu anda

IPS panel en iyisi olacaktır her zaman. Bence iade hakkınız varsa iade edip IPS panel kaliteli bir monitör alın. Zaten size yanlış ekran vermişler iade hakkınız var burada.

Önerim IPS panel alman olacaktır.

Anladım. En ucuz 4070 attığım. Bence değişiklikleri yapıp almanız. Kasasıda gayet iyi kaliteli. Kasa içi PSU var zaten.

IPS panelde renkler canlı ama bunda da soluk değil o kadar hikaye oyunu bitirdim Last of Us Spider-Man GoW gibi hiçbir eksisini görmedim

IPS panel en iyisi olacaktır her zaman. Bence iade hakkınız varsa iade edip IPS panel kaliteli bir monitör alın. Zaten size yanlış ekran vermişler iade hakkınız var burada.
Hocam bu yılın başında aldık

Kötümü peki bu monitör

IPS panelde renkler canlı ama bunda da soluk değil o kadar hikaye oyunu bitirdim Last of Us Spider-Man GoW gibi hiçbir eksisini görmedim

Hocam bu yılın başında aldık

Kötümü peki bu monitör

Duymadım ama panel renkleri açısından ips>va>tn böyle renk canlılığı.

TN panel çok iyi değil yani.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00