CYBER-6700XT vs EASTER-EG3

1.sistem kampanya diye biliyorum eyvallah attığın için

Beyler sinerjidekinin yerine itopyadaki alınır mı sizce 2 k fark var

1.sistem kampanya diye biliyorum eyvallah attığın için

Beyler sinerjidekinin yerine itopyadaki alınır mı sizce 2 k fark var

Beyler cevap verin yaw

Son düzenleme:
1.sistem kampanya diye biliyorum eyvallah attığın için.

Sinerjidekinin yerine İtopya'daki alınır mı sizce? 2 k fark var.

Cevap verin ya.

Hocam, İtopya'deki sistem kaliteli bir sistem parçaları itopya'Da olan sistem ise ekran kartı Ti değil düz 4060 2K fark verebiliyorsanız kesinlikle sinerjidekini alın.

Hocam, İtopya'deki sistem kaliteli bir sistem parçaları itopya'Da olan sistem ise ekran kartı Ti değil düz 4060 2K fark verebiliyorsanız kesinlikle sinerjidekini alın.
Monitör msi G2412 düşündüm 1920x1080 2 k bir monitör değil aileme zorluk vermemek için elimden geldiğimce düşürmeye çalışıyorum eğer "4060 ti - 4060" arasında pek Bi fark yoksa sadece 2 k veremiyorsa itopyadaki daha iyi olur gibi

Monitör MSI G2412 düşündüm 1920x1080 2 k bir monitör değil aileme zorluk vermemek için elimden geldiğimce düşürmeye çalışıyorum eğer "4060 Ti - 4060" arasında pek bir fark yoksa sadece 2 k veremiyorsa İtopya'daki daha iyi olur gibi

Eğer dediğin şekildeyse bu da var ama RTX 4060 ile RTX 4060 Ti arasında fark var: TEKNOPANDA KARAKIZ-7/Intel Core i3 13100F/GIGABYTE GeForce RTX 4060 Windforce OC 8GB/16GB DDR4/512GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM

Yarın Donanım Arşivi sistem çıkaracak. 1 gün daha bekleyebilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı