Isınan bir seri hocam. Çok da iyi olmayan bir seri.Yine Ventus da giriş seviyesi kart değil miydi?
Tam belli bir bütçe yok max 27 28 olur herhalde bu bütçeye sağlam bir pc önerirseniz sevinirimBu fiyatlar ne böyle ya? İkisi de alınmaz. Bütçeniz nedir tam olarak?
https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...1tb-m2-ssd-rtx4060ti-oyun-bilgisayari-p-39068 Buyrun hocam.Tam belli bir bütçe yok max 27 28 olur herhalde bu bütçeye sağlam bir pc önerirseniz sevinirim
Beyler cevap verin yaw1.sistem kampanya diye biliyorum eyvallah attığın için
Beyler sinerjidekinin yerine itopyadaki alınır mı sizce 2 k fark var
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
1.sistem kampanya diye biliyorum eyvallah attığın için.
Sinerjidekinin yerine İtopya'daki alınır mı sizce? 2 k fark var.
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Cevap verin ya.
Monitör msi G2412 düşündüm 1920x1080 2 k bir monitör değil aileme zorluk vermemek için elimden geldiğimce düşürmeye çalışıyorum eğer "4060 ti - 4060" arasında pek Bi fark yoksa sadece 2 k veremiyorsa itopyadaki daha iyi olur gibiHocam, İtopya'deki sistem kaliteli bir sistem parçaları itopya'Da olan sistem ise ekran kartı Ti değil düz 4060 2K fark verebiliyorsanız kesinlikle sinerjidekini alın.
Monitör MSI G2412 düşündüm 1920x1080 2 k bir monitör değil aileme zorluk vermemek için elimden geldiğimce düşürmeye çalışıyorum eğer "4060 Ti - 4060" arasında pek bir fark yoksa sadece 2 k veremiyorsa İtopya'daki daha iyi olur gibi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.