Cyber"bug" 2077 çoğu kişi için balon çıktı!

Oyun daha yeni çıktı. Daha oyun çıkmadan sürücü güncelleştirmesi geldi. Buglar var diye oyun kötü olmuyor. Kendim de oynadım oynanışı beğendim. Çoğu şey düzeltilcektir. Her yeni çıkan şey sütten çıkma ak kaşık mı olmak zorunda?

Aynen kardeşim bence de zamanla düzeltirler gibime geliyor. Bir iki ay bekleyelim bakarız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bannerlord'u sevmedim bile.

Vuruş hissini ve araba mekaniklerini düzeltirlerse mükemmel olur.

9 sene diyorum alo. 5 senede GoW ve TLOU2 yapıldı. CDPR 9 senede en temel şey olan optimizasyon ve bugları bile yapamadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam araç mekanikler iyi fakat dediğiniz gibi bir GTA değil. Fakat GTA gibi bir oyun beklemiyorsanız sizi yeterince tatmin eder.
Evet işte demek istediğim de o, bu oyunu bekleyenlerin büyük bir kısmı oyunun "yeni GTA" olacağını sanmaları. Bu oyun bir RPG oyunu. Bence izlediğim kadarıyla araç mekanikleri iyi.

Oynadın mı hocam bu dediklerin yok çünkü.

Bir oyunu çok seviyorsanız hiç mi kötü yanı yok ya da bir oyunu sevmiyorsanız hiç mi iyi yanı yok. Bir şeye bağlı kalmayın nesnel olun.

Hocam vuruş hissi daha iyi olabilirdi. Şehir biraz daha renkli olabilirdi. Bize gösterilirken fragmanlardaki gibi. Fakat ben oyunu çok fazla beklenti ile beklemediğim için sevdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…