Marmelatseven
Hectopat
Acaba sistem gereksinimleri ne olacak.
PC'ye gelecek değil mi?
PC'ye gelecek değil mi?
İyi de, senin şimdi CP2077'yi gereksiz şişirenlerden farkın ne? Daha hakkında hiçbir şey bilmediğin bir oyunu CP2077'den üstün görüyorsun. God of War Ragnarok, bir önceki oyunun üstüne hiçbir yenilik koymasa ne olacak? Bir şey biliyor musun, gördün mü? Belki bir önceki oyunun aynısını ısıtıp önümüze koyacaklar?Bir de 2021'de yılın oyunu olacak diyenlere köh köh gülüyorum. Arkadaşlar 2021 yılında GoW Ragnarok gelecek, 2077'nin şansı dahi yok.
Halo Infinite güzel dursa da bence GoW Ragnarok ile yarışamaz.2021 yılın oyunu net Halo.
Bir de 2021'de yılın oyunu olacak diyenlere köh köh gülüyorum. Arkadaşlar 2021 yılında GoW ragnarok gelecek, 2077'nin şansı dahi yok.
Uyuyor musunuz? 1 ay oldu açıklananı ve bugün çıktı bilgisayara.Acaba sistem gereksinimleri ne olacak.
PC'ye gelecek değil mi?
GoW kalitesinin üzerine bir tık koysa Santa Monica, yılın oyunu belli olur.İyi de, senin şimdi CP2077'yi gereksiz şişirenlerden farkın ne? Daha hakkında hiçbir şey bilmediğin bir oyunu CP2077'den üstün görüyorsun. God of War Ragnarok, bir önceki oyunun üstüne hiçbir yenilik koymasa ne olacak? Bir şey biliyor musun, gördün mü? Belki bir önceki oyunun aynısını ısıtıp önümüze koyacaklar?
Ya sırf onun yüzünden PS5 alasım geliyor. Satacağım Xbox One X'imi gidip alacağım PS5 Dijital o olacak.Bir de 2021'de yılın oyunu olacak diyenlere köh köh gülüyorum. Arkadaşlar 2021 yılında GoW Ragnarok gelecek, 2077'nin şansı dahi yok.
Aynı olay Bannerlord için de oldu. Herkes oyunu 8 yıldır beklediğini söyledi ama oyun aslında 4-5 yılda yapıldı üstelik sıfırdan oyun motoru geliştirdiler. Sonuç, yine böyle bir tartışma çıktı. Kimisi beğendi kimisi sevmedi. 8 yıllık diye beklentiyi arşa çıkaranlar nefret etti beklentisini düşürenler sevdi. Bu oyun da aynı şeyleri yaşıyor.9 senede yapılan kaç oyun bu kadar sorunlu?
9 sene...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.