Cyber"bug" 2077 çoğu kişi için balon çıktı!

Bir de 2021'de yılın oyunu olacak diyenlere köh köh gülüyorum. Arkadaşlar 2021 yılında GoW Ragnarok gelecek, 2077'nin şansı dahi yok.
İyi de, senin şimdi CP2077'yi gereksiz şişirenlerden farkın ne? Daha hakkında hiçbir şey bilmediğin bir oyunu CP2077'den üstün görüyorsun. God of War Ragnarok, bir önceki oyunun üstüne hiçbir yenilik koymasa ne olacak? Bir şey biliyor musun, gördün mü? Belki bir önceki oyunun aynısını ısıtıp önümüze koyacaklar?

Bir de 2021'de yılın oyunu olacak diyenlere köh köh gülüyorum. Arkadaşlar 2021 yılında GoW ragnarok gelecek, 2077'nin şansı dahi yok.

GoW Ragnarok'un erteleneceğini düşünüyorum 2021'de çıkmaz bence.

İyi de, senin şimdi CP2077'yi gereksiz şişirenlerden farkın ne? Daha hakkında hiçbir şey bilmediğin bir oyunu CP2077'den üstün görüyorsun. God of War Ragnarok, bir önceki oyunun üstüne hiçbir yenilik koymasa ne olacak? Bir şey biliyor musun, gördün mü? Belki bir önceki oyunun aynısını ısıtıp önümüze koyacaklar?
GoW kalitesinin üzerine bir tık koysa Santa Monica, yılın oyunu belli olur.

9 senede yapılan kaç oyun bu kadar sorunlu?

9 sene...
Aynı olay Bannerlord için de oldu. Herkes oyunu 8 yıldır beklediğini söyledi ama oyun aslında 4-5 yılda yapıldı üstelik sıfırdan oyun motoru geliştirdiler. Sonuç, yine böyle bir tartışma çıktı. Kimisi beğendi kimisi sevmedi. 8 yıllık diye beklentiyi arşa çıkaranlar nefret etti beklentisini düşürenler sevdi. Bu oyun da aynı şeyleri yaşıyor.

İlk önce sevmeyen kısmın bir bölümü yanlış beklentiye girmiş. Özellikle oyunun GTA 5 gibi bir şey olacağını düşünen kitle bu. Oyun RPG olunca tabi büyük hayal kırıklığı yaşadılar ve kötü yorumlar yaptılar.

Vuruş hissi bence güzel. Tabi oynamadım izledim. Bana güzel gelmesinin sebebi muhtemelen GTA: SA vuruş hissini bile beğenme gibi bir olayı yaşamam.

Bug gibi olaylarda güncellemeler ile çözülür. Ama anlamadığım bir şey var, GTA gibi oyunlarda BUG gibi şeylerle bir çok kez karşılaşabiliyoruz ama kimse bir şey demiyor. Başka bir firma yapınca ohooo linç linç linç.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı