Cyber"bug" 2077 çoğu kişi için balon çıktı!

Evet, haklı çıktım demeyi sevmem ama haklı çıktım. Bol bug+hype+leş optimizasyon+çöp vuruş hissi+ kötü araba sürme mekaniği+ yapay yürüyüş= Cyberbug 2077.
Konularda okuduğuma göre çoğu kişinin beklentilerini karşılamamış.
Zaten belliydi ki böyle olacağı. Birileri şişirdi şişirdi, en sonunda patladı. Oyunun atmosferi o kadar kötü ki anlatamam, insanı boğacak derecede soluk bir atmosferi var.

Geçen günlerde bir sülaleme sövmedikleri kalmıştı. Oyun abi bu. Sevmedim yani sevmek mi zorundayım? Söylenilen kadar ultra mega bir oyun değil.
Sevmemeniz sorun değil, oyunu ben de sevmedim çünkü o türü sevmiyorum. Sizin eleştiriniz yapıcı değil. Oyunun kötü yanlarını ele alıp iyi yanlarını bir kenara atıp sonuca kötü diyemezsiniz.

Büyük ihtimal. Last Of Us Part II gördüğüm kadarı ile iyi bir oyun. Hatta yılın oyunları adayı ama neden nefret ediliyor bilmiyorum.
İşte neymiş hikayesi falan kötüymüş tamamen saçmalık. O yağ gibi akan oynanışı, animasyonları, oyunculukları, vuruş hissinide mi görmüyorsunuz diyorum, hikaye kötü olduktan sonra onların önemi yok diyorlar. 🤦 Hepsi boş yapıyor, taş gibi oyun.

Bu gece The Game Awards'da yılın oyunu seçilecek yüksek ihtimal. Seçildiği zaman ayrı bir linç konusu açılır sanırım. Yüksek ihtimal yeni bir konu açarım, yine orada tartışılır insanların niye sevmediği, veya sevdiği.
Ben Doom Eternal'ın kazanmasını isterim şahsen. Size sormama gerek yok diye düşünüyorum.
Hikaye, oyuncularının çoğunun istediği gibi gitmedi o yüzden biraz nefretle bakılıyor.
Aman spoiler vermeyin. Daha ilk oyunu bile oynamadım.

Dostum TLOU2 veya RDR2 , Ghost Of Tsushima hatta GTA5 bile çıkışında buglı çıktı derseniz nereden biliyorsun çünkü çıkış zamanında hepsini deneyimledim.
Ellie silah modifikasyonu yaparken animasyon hatası yaşıyordu ve oyunu aç kapa yapmam gerekiyordu.
Ghost Of Tsushima'da silah skini aldığında 4-6 dakika bekletiyordu.
Gta 5'de araba sürerken motor sesi bozuluyor ve son ses saçma sesler geliyordu.
RDR2'de oyun o kadar drop yiyordu ki oynanmıyordu.
Her oyun hata yaşar normal ama bu oyunların hiç biri BALON değil neden biliyor musunuz?
Çünkü renkler ve zevkler tartışılamaz.
Kişi sever sevmez eleştirisini düzgün bir şekilde yapar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı