Cyber"bug" 2077 çoğu kişi için balon çıktı!

The last of leş 2'den güzel olduğuna inandığım oyundur bug glitch gibi şeyler zamanla giderilir ama last of leş 2 öyle kalır hadi eyvallah.

Bu konu iyi oldu baloncu hater tayfa burada sinir kusarsa belki diğer konuları salarlar. Diğer forumlara da link atalım topluca söversiniz burada rahat rahat.

9 Sene lafına çok takılıyorsun oyunun büyüklüğünü düşünürsen bugların olması normal illa düzeltilir. Oyunu çok gömme gayette güzel oyun.
Hmm. Bugları geçtim. Optimizasyonu da geçtim. Çöp araba mekaniği? Çöp vuruş hissi? Yapay yürüyüş?

9 sene diyorum alo. 5 senede GoW ve TLOU2 yapıldı. CDPRED 9 senede en temel şey olan optimizasyon ve bugları bile yapamadı.
Cidden mi? Yalnızca tek bir platforma çıkış yapmış oyunlarla aynı anda 5 farklı platform için geliştirilmiş bir oyunun optimizasyonu mu kıyaslıyorsun Bence bu konuya objektif bakmıyorsun dostum, sırf karalamak için karalıyormuşsun gibi hissediyorum

Hmm. Bugları geçtim. Optimizasyonu da geçtim. Çöp araba mekaniği? Çöp vuruş hissi? Yapay yürüyüş?

Hocam 2 konuda size katılmıyorum. Oyun çıktıktan sonra 1 hafta geçer ağır optimizasyon sorunu yaşanıyorsa optimizasyon sorun derim. Araba sürme mekanikleri bence güzel fakat bir GTA değil. Olmasına gerek yok zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…