Oynadım.Oynadın mı hocam bu dediklerin yok çünkü.
Oynadım.Oynadın mı hocam bu dediklerin yok çünkü.
9 Sene lafına çok takılıyorsun oyunun büyüklüğünü düşünürsen bugların olması normal illa düzeltilir. Oyunu çok gömme gayette güzel oyun.9 senede yapılan kaç oyun bu kadar sorunlu?
9 sene...
Fazla alındıysanız özür dilerim. Cyberpunk konusu da görmemek imkansız bu günlerde. Takılmıyorsunuz sanırım buralarda.
Hmm. Bugları geçtim. Optimizasyonu da geçtim. Çöp araba mekaniği? Çöp vuruş hissi? Yapay yürüyüş?9 Sene lafına çok takılıyorsun oyunun büyüklüğünü düşünürsen bugların olması normal illa düzeltilir. Oyunu çok gömme gayette güzel oyun.
Cidden mi? Yalnızca tek bir platforma çıkış yapmış oyunlarla aynı anda 5 farklı platform için geliştirilmiş bir oyunun optimizasyonu mu kıyaslıyorsun9 sene diyorum alo. 5 senede GoW ve TLOU2 yapıldı. CDPRED 9 senede en temel şey olan optimizasyon ve bugları bile yapamadı.
Siz bir oyundan nasıl zevk alıyorsunuz merak ettim. Orta seviyede hiçbir yapı size hitap etmiyor sanırsam. Türünün en iyilerinden Bannerlord.Bannerlord'u sevmedim bile.
Hmm. Bugları geçtim. Optimizasyonu da geçtim. Çöp araba mekaniği? Çöp vuruş hissi? Yapay yürüyüş?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.