CYBER-DUAL7700XT alınır mı?

furkannugrlu

Femtopat
Daha fazla  
Herkese iyi sosyaller 30-35 bin bandında hazır kasa bakıyordum da bir tane buldum içinde hava soğutucu ve SSD'yi değiştim sadece bu halde bu sistem alınır mı? Yoksa sıkıntılı mı?

İşlemci Intel olmasa iyiydi ölü soket tavsiye etmem.

Herkese iyi sosyaller 30-35 bin bandında hazır kasa bakıyordum da bir tane buldum içinde hava soğutucu ve SSD'yi değiştim sadece bu halde bu sistem alınır mı? Yoksa sıkıntılı mı?

Intel yerine AM5 tercih etmeniz daha iyi olur. Bunun dışında içindeki PSU kötü almanızı önermem. Aldıktan sonra değiştirmeniz en iyisi olacaktır.

Intel ile sıkıntın yoksa alınır ölü soket haberin olsun.

Maksimum bütçem 35e kdr falan çıkabilirde işte bir de RAM'ler 32 olmasa çok sıkıntı olur mu attığınızı alabilirimde 16 GB RAM diyor.

İleride değişirsin 7800XT dene 7700XT alacağına kat kat iyi FPS alırsın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İleride değişirsin 7800XT dene 7700XT alacağına kat kat iyi FPS alırsın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

KUARK-SUMMER 1 /AMD Ryzen 5 7600 / GIGABYTE Radeon RX 7700 XT 12GB / 32GB DDR5 / 500GB M.2 SSD / AMD Radeon Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM

Bu sistemi almayı düşünüyorum şu an ama 2k monitor var bende bi sıkıntı olur mu bütçeyi aşamıyorum şimdilik

Technopat Haberler

Geri
Yukarı