god rockstar
Hectopat
Daha fazla
CYBER-TUF4070Ti / AMD Ryzen 5 7500F / ASUS TUF GAMING GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Gaming Bilgisayar (Razer Gamepad Hediyeli!)
CYBER-TUF4070Ti oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 4070Ti ekran kartı ve AMD Ryzen 5 7500F ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.
Bu hazır sistem alınır mı sizce? Özelleştirme olarak SSD'yi 1 TB yaparım bir de güç kaynağını 750W + 80 Plus yaparım böyle 49.500 falan tek tek toplayınca 55 bin civarında sizce alınır mı? Ayrıca eğer alırsam herhangi bir mağazadan 360mmlik sıvı soğutma alırım büyük ihtimalle ( kasanın kaç desteklediğine bakmadım ona göre 240 da alabilirim fark etmez)
Genel olarak güzel duruyor ancak iyi değil şöyle yapmayı düşünüyorum bu bilgisayar beni 3 4 yıl sorun çıkarmadan götürür ondan sonra zaten Intel pin soket değiştirecek sanırım öyle bir olay duydum. Yani 3 4 yıl sonra falan anakartı RAM'leri falan değiştiririm büyük ihtimalle SSD falan alırım böyle yavaş yavaş yükseltmeler yaparım bu şekilde düşünüyorum ama bilemedim bir de darboğaz olur mu 13400F ile 4070 Ti bana darboğaz olur gibi geliyor ama pek anladığım konular değil.
Bir de yanına 2K monitör aldım mı tamam gibi.
Yeterli olur.