Çözüldü Cyberpunk 2077 1.03 patch yama ne zaman gelecek?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

slayerdutch

Hectopat
Makaleler
8
Merhaba. Bildiğiniz gibi Cyberpunk 2077'deki optimizasyon sorunları, buglar falan benim sinirimi bozdu. 5 gün önce duyurulan 1.03 patch yamasını beklemeye başladım. Ama gelmedi. Sizce patch yama ne zaman gelir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Haftaya pazartesi yani ayın 21'inde 1.05 güncellemesi geleceği açıklandı. 1.04 gibi birçok bug olayını kapatacaklarını iddia etmişler.
Ana hikayeyi bitirdim, yan görevlere hiç dokunmadım. Oyun oynanabilir hale geldiğinde tekrar indirip tekrar oynayacağım. Bu arada AMD işlemciler için FPS sorununu düzelten olayın linkini aşağı bırakıyorum 10 15 FPS' e kadar düzelme sağlanıyor. Yapmadan oynamayın derim, 5600 XT ile FPS süründü yerlerde.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Crack oynuyorsanız, o iş zor.
Crack oynuyorum ve 1.04 güncellemesini geldiği gibi indirdim. 😂

Screenshot_3.png

Haftaya pazartesi yani ayın 21'inde 1.05 güncellemesi geleceği açıklandı. 1.04 gibi birçok bug olayını kapatacaklarını iddia etmişler.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı