Cyberpunk 2077 ne zaman düzelir?

İşletim sistemi
Windows 10

Visenya

Hectopat
Merhaba. Ben oyunu 1.kez bug, hatalar, optimizasyon sorunları içinde zar zor bitirdim. Hatta yan görevlerini bile yapmayı bıraktım bu hatalar yüzünden. Oyunu aldığıma oynadığıma pişman değilim ama bu hatalar bu bug ve en önemlisi optimizasyon sorunu ne zaman düzelir? Bir fikri olan var mı? Her sabah kalktığımda güncelleme gelmiş mi diye bakmaktan gına geldi.

Bir düşünelim.. oyun 8 yıl sonra hazır değiliz diyerek defalarca ertelenerek çıktı. 8 yıl + ertelemeler. Matematiksel olarak bu oyunun düzelmesi için 2 yıl felan bekleyeceğiz. Ha 2 yıl da da kesin düzelir demiyorum. Güncellemeler de ertelenir muhtemelen birkaç defa sonra düzelir. Yoo oyun güzel, güzel oyun.

İyi bir sistem toplayınca.

Merhaba. Ben oyunu 1.kez bug, hatalar, optimizasyon sorunları içinde zar zor bitirdim. Hatta yan görevlerini bile yapmayı bıraktım bu hatalar yüzünden. Oyunu aldığıma oynadığıma pişman değilim ama bu hatalar bu bug ve en önemlisi optimizasyon sorunu ne zaman düzelir? Bir fikri olan var mı? Her sabah kalktığımda güncelleme gelmiş mi diye bakmaktan gına geldi.

2021 şubat diyorum ben.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı