Cyberpunk 2077 1.1 güncellemesi fiyaskosu

JustNobody

Hectopat
Yer
Old West
Daha fazla  
Bu güncelleme birçok yaygın sorunu çözmeyi bırakın üstüne üstlük yeni devasa bir bugu oyuna ekledi, bir görevden sonra yaşanan bu bug ile karşılaşırsanız oyundaki tüm ilerlemeniz siliniyor. Ne olacak bu CDPR ve Cyberpunk'ın akıbeti? Aklıma hep "besle kargayı oysun gözünü" lafı geliyor.

Hatalar düzelecektir, düzelmek zorunda. Biraz daha sabır sadece.

Oyunu 1.05'de bitirdim, hiçbir kritik hatayla, zevki engelleyecek bugla karşılaşmadım. Doğru, yapay zeka yerine yapay geri zeka yapmışlar, doğru benim görmemem insanların oyunu iade etmelerine sebep olacak hataları yok anlamına gelmiyor, doğru konsolda oynanması imkansız şu an ama oyun cidden güzel be abi 😁 Night City atmosferini, karakterlerini, görevlerini, Silverhand'in oyuna yedirilişini, V'yle ilişkisinin gelişimini cidden güzel yapmışlar. Oyun çıkışını 1.3 sürümüyle falan yapsa çok rahat yılın oyunu olurmuş.

Bu arada, bug ve hata olarak Bethesda oyunlarından çok da kötü değil 🙂

Benim oyunumda jackie takılmıştı bir kapıya, kapıda da koruma vardı girmeye çalışırken beni itiyordu sürekli içeri giremiyordum ama Jackie'yle de konuşmam gerek görevin ilerlemesi için dedim birkaç görev yapayım veya eve gidip uyuyayım belki düzelir gittim yan görevlerden bir 5 6 saat takıldım ondan sonra eve gidip uyudum ve Jackie'ye tekar döndüm ama hala kapıya takılmış haldeydi mecburen 6 7 saat önceki Save dosyasına geri dönmek zorunda kaldım :(

Sadece bana mı bug denk gelmedi arkadaş? Oyunu 10 saat oynayıp bıraktım ve 1 kere küçük bir bug olsa bile görmedim. Oyunu bırakma sebebim de bana göre gelmedi.
Yaklaşık 100 saat oynadım oyunu. Bir sürü bug gördüm ancak hiçbiri oyunun ilerlemesini bozacak buglar değildi. Duvarın içinden geçmeler, havada duran objeler falan. Bunlar benim için sıkıntı oluşturan şeyler değil. O yüzden oyunu severek oynadım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı