Cyberpunk 2077 1.22 güncellemesi yayınlandı

Hellblazer Aku

Hectopat
Makaleler
4
Yer
Whiterun
Daha fazla  
Bu güncelleme, son yamadan bu yana en sık bildirilen sorunları ele alıyor ve oyunun kararlılığı ve performansı için daha fazla iyileştirme getiriyor. İşte değişikliklerin listesi:

Görevler ve Açık Dünya

Metro: Memorial Park datatermi artık doğru bir şekilde Sık Uçan Yolcu başarımı için sayılacaktır.
Lana'dan Nomad arabasını satın aldıktan sonra Johnny'nin görünümünde meydana gelen aksaklıklar düzeltildi.
Gig: Until Death Do Us Part'da asansörü kullanmanın mümkün olmadığı bir sorun düzeltildi.
Epistrophy'de oyuncunun dronu takip etmediği ve bunun yerine kontrol odasına koştuğu takdirde garajda mahsur kalabileceği bir sorun düzeltildi.
1.21'de düzelttiğimiz sorun için, Takemura'nın Down on the Street'teki Japantown Docks'ta sıkışıp kalabileceği bir retrofix eklendi - 1.21 güncellemesinden önce bunu deneyimleyen ve 1.22'ye kadar oynamaya devam eden oyuncular için, Takemura artık Wakako'nun salonuna ışınlanacak.
New Dawn Fades'in başlangıcında oyuncunun apartmanda telefonu açmasını engelleyen bir sorun düzeltildi.
Fırtınadaki Biniciler'de bir bakım paneliyle etkileşime girdikten sonra oyuncunun silahları ve sarf malzemelerini kullanamaması sorunu giderildi.

Görsel

NPC'lerin kıyafetlerinin kırpılmasıyla ilgili çeşitli sorunlar düzeltildi.

UI

Arapça sürümde altyazıların düzgün şekilde hizalanmaması sorunu giderildi.

Kararlılık ve performans

Çeşitli bellek yönetimi iyileştirmeleri (çökme sayısını azaltma) ve diğer optimizasyonlar.
Dış görünüm ve kumaş işleme için geliştirilmiş GPU performansı.

Konsola özgü

Xbox One'da GPU ve ESRAM optimizasyonları ve iyileştirmeleri.
PlayStation 5'te bellek yönetimi iyileştirmeleri.

Stadia'ya özgü

Klavye yoksa artık tuş bağlamaları menüsünde yazılımla kilitlenmek mümkün değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu oynayanlar oynadı zaten onlardan biri de benim artık güncelleme gelse ne yazar. Bunları oyunu çıkartmadan önce yapacaklardı. Tabi oyunu yeni alacaklar için iyi orası ayrı...

Ben ana hikayeyi bitirdim. Artık bundan sonra pek gireceğimi sanmıyorum yan görevler sıkmaya başladı. DLC gelene kadar girmesem daha iyi olacak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı