Cyberpunk 2077 124 TL

• Konuyu başlatan Woaax
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 24
  • Görüntüleme 1.882
Steam indiriminde 150 TL'ye satın aldım ve 1.5 Patch de eşyayı alamama bugu ve bazı çok ufak diyebileceğim ve oynanışa etki etmeyen bugla karşılaştım. Sistem yetiyorsa oyun kesinlikle oynanılmaya değer, sunduğu farklı oynanış tarzları ve oynanış çeşitliliği en büyük artısı.
Bu kadar ucuzdan satılmaya başladıysa Epic birkaç aya bedavadan verir.
Ben şahsen bu şekilde düşünmüyorum ve bunun doğru olduğuna da inanmıyorum mümkünse kanıt niteliğinde bazı örneklerini verir misiniz? Epic Games'de bazı ufak çaplı oyunların ücretsiz olduğu ve bazı oyunların Steam'e kıyasla çok daha ucuza olduğu doğru özellikle Şubat ayında 26 TL ye RDR2 ve diğer oyunları alabilme gerçeğini de katınca her şekilde parayla satılacağı kanısındayım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben şahsen bu şekilde düşünmüyorum ve bunun doğru olduğuna da inanmıyorum mümkünse kanıt niteliğinde bazı örneklerini verir misiniz? Epic Games'de bazı ufak çaplı oyunların ücretsiz olduğu ve bazı oyunların Steam'e kıyasla çok daha ucuza olduğu doğru özellikle Şubat ayında 26 TL ye RDR2 ve diğer oyunları alabilme gerçeğini de katınca her şekilde parayla satılacağı kanısındayım.
Tamamen şahsi fikrim. Bir kanıtım veya dayanağım yok ama kanıtlamaya ihtiyacım da yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı