- Makaleler
- 4
İndirim kuponuyla almıştım aylar önce, 88 liraya düşmüştü. Şu an indirim yok.Link var mı hocam? Varsa makul oyun önerirseniz sevinirim.
İndirim kuponuyla almıştım aylar önce, 88 liraya düşmüştü. Şu an indirim yok.Link var mı hocam? Varsa makul oyun önerirseniz sevinirim.
Alıp sonra oynayabilirsiniz.Bu arada o kuponu Death Stranding üzerinde kullanacağım. Optimizasyon sorunlu bir oyunu almak için erken.
Far Cry 5 oyununa 25 kuruş vermem ama gene de çok güzel indirimler var.Odysey indirim var bu arada arkadaşlar. Deluxe sürüm alırsanız 23.75 TL oluyor. Ayrıca Origins ve Far Cry 5 Gold sürümleri alırsanız da kuponları kullanıp 20-30 TL arasına alabiliyorsunuz.
Ne gibi bir sorun var ki ? Ben bir sorun yaşamıyorum hiç.Far Cry 5 oyununa 25 kuruş vermem ama gene de çok güzel indirimler var.
Epic adamdır ancak şu Client'lerini bi' güncelleseler o kadar güzel olacak ki...
Ya anca Rockstar'ın gireceği bir topun altına girmiş bence CDPR.AC Odyssey'i 28 TL'ye aldım Epic sağ olsun. Bence Odyssey > Cyberpunk 2077. Bu kadar kötü bir çıkışla güzel bi' indirim beklerdim CDPR'dan.
Oyunda sorun yok, oyun çöp. Bu kadar kötü bir hikaye görmedim diyeceğim ama Primal'ın ki daha bile kötü.Ne gibi bir sorun var ki ? Ben bir sorun yaşamıyorum hiç.
Ya anca Rockstar'ın gireceği bir topun altına girmiş bence CDPR.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.