Çoğunuzun bildiği gibi Epic Games her indirim sezonu olduğu gibi 60 TL kuponu yine verdi. Bu kupon ile Cyberpunk 2077 189 TL'e denk geliyor.
İyi bir haber.Çoğunuzun bildiği gibi Epic Games her indirim sezonu olduğu gibi 60 TL kuponu yine verdi. Bu kupon ile Cyberpunk 2077 189 TL'e denk geliyor.
Eki Görüntüle 786426
Bu arada o kuponu Death Stranding üzerinde kullanacağım. Optimizasyon sorunlu bir oyunu almak için erken.Epic adamdır.
O paraya halk içerisindeki o el hareketini alırsınız.18 lira olsa alırdım.
O kadar Türkçe desteği var bence bi 89 TL'yi hak ederdi hocam.18 lira olsa alırdım.
AC Odyssey'i 28 TL'ye aldım Epic sağ olsun. Bence Odyssey > Cyberpunk 2077. Bu kadar kötü bir çıkışla güzel bi' indirim beklerdim CDPR'dan.O paraya halk içerisindeki o el hareketini alırsınız.![]()
Link var mı hocam? Varsa makul oyun önerirseniz sevinirim.AC Odyssey'i 28 TL'ye aldım Epic sağ olsun. Bence Odyssey > Cyberpunk 2077. Bu kadar kötü bir çıkışla güzel bi' indirim beklerdim CDPR'dan.
Bu arada o kuponu Death Stranding üzerinde kullanacağım. Optimizasyon sorunlu bir oyunu almak için erken.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.