Cyberpunk 2077 3. şahıs olmalı mıydı?

Cyberpunk içerisinde kesinlikle 3. şahıs modu olacaktır. Karakter tam olarak modellendiği için olması kaçınılmaz. Yani ayak, kol, bacak, paça, böbrek falan hepsi var.
Yani olsa da olmasa da bana fark etmez. İstediğim modda açar oynardım. Pek de bir sıkıntı olmazdı.

Son düzenleme:
3. şahıs kesinlikle ayarlanılabilir olmalıydı ayarlardan. Araba içerisindeyken bunu yapabiliyorken nasıl karakter yönetirken yapılamıyor saçmalık açıkçası. Karakter yaratıyorsun ve kıyafetler falan giydiriyorsun ama sadece el ve ayaklarını görebiliyorsun bütün oyun boyunca. 120 milyon dolara yakın para harcamışlar hiç mi düşünmediniz be arkadaş. Witcher 3 sanki yapan firma değilmiş gibi davranıyorlar adamlar. Tabii paralanmaya başlayınca bunlarında bir yerleri kalkmış.

Olmalı. 1. şahıs rahat oynayamıyorum. 3'e daha alışkınım. İlerde gelebilir. Arabaya koyup adama koymamaları saçma olmuş.
Ben Forza satın almak istiyorum. O konuya mesaj yazamıyorum. Ben bu forumu üye olmadan takip ediyordum. Steam: batinocal06. Sana istek attım. Kabul edersen 10TL'ye Forza hesabı almak istiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı