Cyberpunk 2077 açılmıyor

İşletim sistemi
Windows 10

anl_akyldz

Picopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba. Yaşadığım sıkıntı birçok arkadaşın sıkıntısıyla benzer lakin o konularda yazan çözümleri uygulamama rağmen sorunlarımı çözemedim. Aksine daha büyük sorunlar karşıma çıktı. Bende "Process Monitor" uygulamasından kendi hatamın raporunu atıp paylaşmak istedim. Şimdiden yardımcı olanlara teşekkürler.
Hata raporlarım: 16.12 1.2020 Tarihinde Paylaşılan Öğeler
(Hem Launcher'ın hem de oyunun kendisinin raporlarını yükledim.)
Sistemim:
AMD Ryzen 3 3100.
NVIDIA GTX1650 Super.
ASUS A320 MB.
8 GB RAM.

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    52,5 KB · Görüntüleme: 37
  • 2.png
    2.png
    53,9 KB · Görüntüleme: 60
2013 sürümlerini kaldırın, ardından bu linklerden tekrar kurun.

Maalesef yine olmadı siyah ekranda bekledikten sonra ''topu havaya dikti hatası alıyorum''.
Bir daha rapor hazırladım.

C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Cyberpunk 2077\Cyberpunk2077.exe-20201216-143002-14592-15428.txt

Windows güncelleme sorunu çözmezse üstteki dosyayı paylaşın. Ayrıca alttaki klasörün içindeki dosyaları da paylaşın.

C:\Users\anila\AppData\Local\Programs\CD Projekt Red\REDlauncher\logs

Windows Update aracılığıyla 20H2 sürümüne geçin, eski sürüm kullanıyorsunuz.

Onun dışında raporda herhangi bir sıkıntı göremiyorum.
Yine olmadı maalesef.

C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Cyberpunk 2077\Cyberpunk2077.exe-20201216-143002-14592-15428.txt

Windows güncelleme sorunu çözmezse üstteki dosyayı paylaşın. Ayrıca alttaki klasörün içindeki dosyaları da paylaşın.

C:\Users\anila\AppData\Local\Programs\CD Projekt Red\REDlauncher\logs
Dediğiniz dosyaları bulamadım.

Güncellemeden sonraki hata raporu:

Nasıl bulamadınız? İlk attığım konumdaki dosya silinip yerine aşağıdaki yazılmış sanırım, onu paylaşın. Ama ikinci konumdaki klasör yeni raporunuzda da görünüyor.

C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Cyberpunk 2077\Cyberpunk2077.exe-20201216-171212-11184-1468.txt

Nasıl bulamadınız? İlk attığım konumdaki dosya silinip yerine aşağıdaki yazılmış sanırım, onu paylaşın. Ama ikinci konumdaki klasör yeni raporunuzda da görünüyor.

C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Cyberpunk 2077\Cyberpunk2077.exe-20201216-171212-11184-1468.txt

Log dosyalarında Windows sürümünüz farklı görünüyor. Windows arama çubuğuna winver yazıp ekran görüntüsü paylaşın. Ayrıca dosyaların uzantılarıyla mı oynadınız? Bir dosya Word ile açılıyor ve düzeltmeye çalıştığım zaman içerik bozuluyor.

Log dosyalarında Windows sürümünüz farklı görünüyor. Windows arama çubuğuna winver yazıp ekran görüntüsü paylaşın. Ayrıca dosyaların uzantılarıyla mı oynadınız? Bir dosya Word ile açılıyor ve düzeltmeye çalıştığım zaman içerik bozuluyor.
Word kurunca otomatik öyle ayarlamıştım ödev dosyalarım için.Farklı bir şekilde yükledim.
Bu arada unutmadan söyleyeyim Windows şuan deneme sürümünde daha anahtar alıp etkinleştirmedim ondan kaynaklanıyor olabilir mi ?

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    54,4 KB · Görüntüleme: 44
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı