Y yaagzrmkc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 2.932 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 28 Mayıs 2021 #21 Engin.Erkurt dedi: Sürprizbozan: Konu dışı Red Dead Redemption 2: My time has come. Genişletmek için tıkla... TR şartlarını düşünmeyince Cyberpunk 2077'ye de, RDR2'ye de değmiyor.
Engin.Erkurt dedi: Sürprizbozan: Konu dışı Red Dead Redemption 2: My time has come. Genişletmek için tıkla... TR şartlarını düşünmeyince Cyberpunk 2077'ye de, RDR2'ye de değmiyor.
.Neo. Kilopat Katılım 16 Ekim 2017 Mesajlar 559 Çözümler 6 28 Mayıs 2021 #22 Itechin.g dedi: Eğer GeForce NOW'da varsa RDR2 de güzel bir seçenek olabilir. Cyberpunk sene sonuna kadar alınmaz bence her şey tam yerine otursun o şekilde alın. Genişletmek için tıkla... GeForce NOW'da yok. 377660 dedi: Yeni gelen güncellemelerle "bence" daha iyi olacağını düşünüyorum ama 250 TL vermeye değmez. Daha farklı hikaye oyunlarına yönelebilirsin. Batman serisi, RDR serisi ve Mafia serisi olabilir. Genişletmek için tıkla... Batman serisini bitirdim. RDR GeForce NOW'da yok. Mafia 1-2 bitidim, 3'e dokunmam. körbiginar dedi: Sizi 50 saat götürür. RDR2 de düşünebilirsiniz. İkisini de oynadım, RDR2 biraz daha oturaklı ama Cyberpunk da güzel. 140'a düştü hocam. Ben verirdim. Genişletmek için tıkla... GeForce NOW'da yok. Salim23 dedi: Kanka buglar çok fazla adamlar yapay zeka çok kötü işliyor sorun olur hem de çok güzel sorun olur. Genişletmek için tıkla... Buglar önemli değil demiştim yukarıda. DarkReader dedi: Hikaye olarak Death Stranding'te olabilir ama Cyberpunk'ta değebilir 130'a. Genişletmek için tıkla... Death Stranding izlerken hiç keyif almadığım için kenara attım. Yürüme simülasyonu gibi geldiği için beni çok açmadı.
Itechin.g dedi: Eğer GeForce NOW'da varsa RDR2 de güzel bir seçenek olabilir. Cyberpunk sene sonuna kadar alınmaz bence her şey tam yerine otursun o şekilde alın. Genişletmek için tıkla... GeForce NOW'da yok. 377660 dedi: Yeni gelen güncellemelerle "bence" daha iyi olacağını düşünüyorum ama 250 TL vermeye değmez. Daha farklı hikaye oyunlarına yönelebilirsin. Batman serisi, RDR serisi ve Mafia serisi olabilir. Genişletmek için tıkla... Batman serisini bitirdim. RDR GeForce NOW'da yok. Mafia 1-2 bitidim, 3'e dokunmam. körbiginar dedi: Sizi 50 saat götürür. RDR2 de düşünebilirsiniz. İkisini de oynadım, RDR2 biraz daha oturaklı ama Cyberpunk da güzel. 140'a düştü hocam. Ben verirdim. Genişletmek için tıkla... GeForce NOW'da yok. Salim23 dedi: Kanka buglar çok fazla adamlar yapay zeka çok kötü işliyor sorun olur hem de çok güzel sorun olur. Genişletmek için tıkla... Buglar önemli değil demiştim yukarıda. DarkReader dedi: Hikaye olarak Death Stranding'te olabilir ama Cyberpunk'ta değebilir 130'a. Genişletmek için tıkla... Death Stranding izlerken hiç keyif almadığım için kenara attım. Yürüme simülasyonu gibi geldiği için beni çok açmadı.
.Neo. Kilopat Katılım 16 Ekim 2017 Mesajlar 559 Çözümler 6 28 Mayıs 2021 #24 JustNobody dedi: Şu anki haliyle berbat bir oyun. Çok üst düzey bir PC'niz yoksa almanızı tavsiye etmem. Genişletmek için tıkla... GeForce NOW'dan oynayacağım.
JustNobody dedi: Şu anki haliyle berbat bir oyun. Çok üst düzey bir PC'niz yoksa almanızı tavsiye etmem. Genişletmek için tıkla... GeForce NOW'dan oynayacağım.
Y yaagzrmkc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 2.932 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 28 Mayıs 2021 #25 Salim23 dedi: Kanka buglar çok fazla adamlar yapay zeka çok kötü işliyor sorun olur hem de çok güzel sorun olur. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz durum 10-30 Aralık'tan kalma.
Salim23 dedi: Kanka buglar çok fazla adamlar yapay zeka çok kötü işliyor sorun olur hem de çok güzel sorun olur. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz durum 10-30 Aralık'tan kalma.
JustNobody Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 2.459 Çözümler 9 Yer Old West Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #26 yaagzrmkc dedi: Dediğiniz durum 10-30 Aralık'tan kalma. Genişletmek için tıkla... Sorun buglar değil, leş optimizasyon.
yaagzrmkc dedi: Dediğiniz durum 10-30 Aralık'tan kalma. Genişletmek için tıkla... Sorun buglar değil, leş optimizasyon.
Y yaagzrmkc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 2.932 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 28 Mayıs 2021 #27 JustNobody dedi: Sorun buglar değil, leş optimizasyon. Genişletmek için tıkla... "GeForce NOW'dan oynayacağım." diyor konu sahibi.
JustNobody dedi: Sorun buglar değil, leş optimizasyon. Genişletmek için tıkla... "GeForce NOW'dan oynayacağım." diyor konu sahibi.
.Neo. Kilopat Katılım 16 Ekim 2017 Mesajlar 559 Çözümler 6 28 Mayıs 2021 #28 yaagzrmkc dedi: "GeForce NOW'dan oynayacağım." diyor konu sahibi. Genişletmek için tıkla... Sonunda anlayan biri. Ustalar aldım vallahi. Sağ olun tavsiyeleriniz için. Bir sorun olursa 2 saati geçmeden iade ederim zaten. Son düzenleme: 28 Mayıs 2021
yaagzrmkc dedi: "GeForce NOW'dan oynayacağım." diyor konu sahibi. Genişletmek için tıkla... Sonunda anlayan biri. Ustalar aldım vallahi. Sağ olun tavsiyeleriniz için. Bir sorun olursa 2 saati geçmeden iade ederim zaten.
ahmetaltkn Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 2.039 Çözümler 3 Yer Killing Demons with Slayer Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #29 .Neo. dedi: Sonunda anlayan biri. Ustalar aldım vallahi. Sağ olun tavsiyeleriniz için. Bir sorun olursa 2 saati geçmeden iade ederim zaten. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun, iyi oyunlar!
.Neo. dedi: Sonunda anlayan biri. Ustalar aldım vallahi. Sağ olun tavsiyeleriniz için. Bir sorun olursa 2 saati geçmeden iade ederim zaten. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun, iyi oyunlar!