Cyberpunk 2077 alınır mı?

Düzeltildi neredeyse hepsi şu haliyle çıksa büyük patlardı ayrıca yakında yeni DLC de gelecek yani alınabilir.

Oyunu bayağı bir düzelttiler ben şu an optimizasyon ve bug konusunda hiçbir sorun yaşamıyorum alınır.

Optimizasyon sorunlu. Benzer sistemlerde farklı sonuçlar veriyor. RTX3060 laptopla oynayamadım.

Ben yeni satın aldım kurdum oyunun başlarındayım zevk verdi diyebilirim. Bug veya optimizasyon sorunu yaşamadım şimdilik. 3060 Ti ile oynuyorum.

Alınır ilk sürüme göre bayağı düzelttiler diye biliyorum bugları.

Almadıysan önce RDR2 al bence. Çoğu yerde hataların düzeltildiğini duymuştum.

Oyun aslında gerçekten güzel bir oyun sadece çıkışındaki heyecan yüzünden yerden yere vuruldu oyundaki bugların neredeyse hepsi çözüldü bence kesinlikle alınır.

Oyunu aldım umarım dediğiniz gibidir. Hepinize cevaplarınız için teşekkür ederim.

Hayırlı olsun ben de yeniden başladım sardı mı sarıyor oyun.

Optimizasyon sorunlu. Benzer sistemlerde farklı sonuçlar veriyor. RTX3060 laptopla oynayamadım.

Daha ne optimizasyon sorunu yahu PS4 bile güzel çalıştırıyor artık. 4 çekirdekli 3300X ve 6600 XT ekran kartı ile oynuyorum ne FPS ile alakalı ne de farklı bir sorun yaşadım.

3050 Ti ve 12500H ile yüksek ayarlar, DLSS kalite de 60 üstü, nadiren 50 falan oluyor.

Oyun gayet eğlenceli. Ben baştan sona oynadım ve oyun bozan bug ile karşılaşmadım. Sadece oyunun başlarında bir tane görevde sıkıntı olmuştu onu da son kayıt noktasından başlatarak sorunu çözmüştüm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı