Cyberpunk 2077 alınır mı?

Peki galiba almam güzel olacak. Ayrıca hazır böyle bir sistem dizmişken biraz da AAA oyunlar oynayayım. Yanıtlarınız için teşekkürler.
GTA V Online arkadaşlarla veya FiveM için alacaksan alabilirsin ama hikaye içinse bence çöp bir oyun RDR 2 hem roleplay hem hikaye tarafında başyapıt Mafia 1 Definitive Edition çok güzel bir oyun Mafia 2 de öyle ama Mafia 3 çöp bir oyun eğer 3'lü paket daha ucuza satılmıyorsa ilk 2 oyunu almanı öneririm Cyberpunk'da gayet güzel bir oyun ilk zamanlardaki gibi hataları bugları yok 350 TL'ye çok ucuz denenir öneririm.
3 oyunda (tanesi) 38 TL büyük bir fark olmaz, 3 oyunda bulunsun :)
Oyunu yeni bitirdim ana hikayeyi bitireyim azıcık sağda solda akayım DLC falan derken oyun rahat 40 saat oynatıyor. Bilmiyorum DLC indirimi var mı ya da DLC direk bedava mıydı ama DLC bayağı iyi oyundan daha iyi bile diyebilirim onu da değerlendirebilirsin.
Maalesef, DLC indirimi fazla değil. Oyun ile aynı fiyata bir adet DLC var, belki alabilirm onuda emin değilim.

Cp 2077 kesinlikle oyna. Gayet eğlenceli bir oyun. Sisteminde iyiymiş çok akıcı oynarsın.

GTA 5 tavsiye etmem ölü yatırım olur. Onun yerine RDR2 al oyna gerçek bir hikaye anlatımını yaşatır. Başta sıkıcı gelir ama sonrası çok iyi...
Açıkcası, GTA 5'i almak isteme sebebim bir kaç arkadaşım ile Online oynamak. Onun dışında zaten hikayesini ezberledim, izlediğim videolar sağ olsun.

Cp 2077 kesinlikle oyna. Gayet eğlenceli bir oyun. Sisteminde iyiymiş çok akıcı oynarsın.

GTA 5 tavsiye etmem ölü yatırım olur. Onun yerine RDR2 al oyna gerçek bir hikaye anlatımını yaşatır. Başta sıkıcı gelir ama sonrası çok iyi...
Açıkcası, GTA 5'i almak isteme sebebim bir kaç arkadaşım ile Online oynamak. Onun dışında zaten hikayesini ezberledim, izlediğim videolar sağ olsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı