Cyberpunk 2077 az RAM kullanıyor

Dixxe

Hectopat
Daha fazla  
8 GB RAM'im var. Cyberpunk 3 GB civarı kullanıyor gözüküyor. Ayrıca oyun biraz kasıyor, bu yüzden olabilir mi? Laptop boştayken de %50 bellek kullanıyor belki ondan dolayı da olabilir.

ram.png

Son düzenleyen: Moderatör:
8 GB RAM'im var. Cyberpunk 3 GB civarı kullanıyor gözüküyor. Ayrıca oyun biraz kasıyor, bu yüzden olabilir mi? Laptop boştayken de %50 bellek kullanıyor belki ondan dolayı da olabilir.

Eki Görüntüle 1262004
Tek sıkıntı ram değil ki? Darboğaz yaptığı apaçık ortada. İşlemci %100 olmuş. Karaman'ın sebebi bu da olabilir

Tek sıkıntı RAM değil ki? Darboğaz yaptığı apaçık ortada. İşlemci %100 olmuş. Karaman'ın sebebi bu da olabilir

Sonraki yorumlarda oyun içi değerler var. CPU kullanımı ve GPU kullanımı düşük arkadaşın. FPS limitleyen bir teknoloji kullanmıyorsa gerçekten RAM darboğazı yaşıyordur.

8 GB RAM bellek %90 seviyesine gelmiş sistem bu durumda RAM olarak sistem diskini kullanacaktır. Diskinizin hızı aşırı mükemmel ötesi değilse ekrana anlık getirilemeyen dosyalar yüklenene kadar oyun takılacaktır ve işlemciyi bedavadan yüke sokacaktır.

Kısa çözüm 16 yap RAM'ı kurtul :/

Bugün AC Odyssey'de performansına baktım en fazla %83 GPU kullandı ve oyun genel olarak biraz kasıyor. Oyun içi değerler de bunlar.

Dosya Ekleri

• acods.png
    acods.png
    217 KB · Görüntüleme: 55
  • ac2.png
    ac2.png
    250,2 KB · Görüntüleme: 67
Hocam ramlerinizi arttırmanız gerekmekte. Rastgele erişimli bellek boyutunuz az olduğu için oyunların kasıyor olması doğal. Yoksa kalan özellikleriniz iyi.

Hocam RAM'lerinizi arttırmanız gerekmekte. Rastgele erişimli bellek boyutunuz az olduğu için oyunların kasıyor olması doğal. Yoksa kalan özellikleriniz iyi.

Hocam sorun RAM düşük diye mi yoksa laptop bozuk diye mi onu bulmaya çalışıyorum yoksa RAM baktım 500 lira kadar bir fiyatı var ancak RAM almama rağmen aynı sorunları yaşayacaksam 500 lira boşa gider

Hocam sorun RAM düşük diye mi yoksa laptop bozuk diye mi onu bulmaya çalışıyorum yoksa RAM baktım 500 lira kadar bir fiyatı var ancak RAM almama rağmen aynı sorunları yaşayacaksam 500 lira boşa gider
TUF FX506HE 3050Ti kullanıyorum, RAM yükseltmeniz gerekmekte cihazınız bozuk değil. Çift kanal olmadığı için darboğaz yaşıyor sistem.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı