Tek sıkıntı ram değil ki? Darboğaz yaptığı apaçık ortada. İşlemci %100 olmuş. Karaman'ın sebebi bu da olabilir8 GB RAM'im var. Cyberpunk 3 GB civarı kullanıyor gözüküyor. Ayrıca oyun biraz kasıyor, bu yüzden olabilir mi? Laptop boştayken de %50 bellek kullanıyor belki ondan dolayı da olabilir.
Eki Görüntüle 1262004
Tek sıkıntı RAM değil ki? Darboğaz yaptığı apaçık ortada. İşlemci %100 olmuş. Karaman'ın sebebi bu da olabilir
Hocam RAM'lerinizi arttırmanız gerekmekte. Rastgele erişimli bellek boyutunuz az olduğu için oyunların kasıyor olması doğal. Yoksa kalan özellikleriniz iyi.
TUF FX506HE 3050Ti kullanıyorum, RAM yükseltmeniz gerekmekte cihazınız bozuk değil. Çift kanal olmadığı için darboğaz yaşıyor sistem.Hocam sorun RAM düşük diye mi yoksa laptop bozuk diye mi onu bulmaya çalışıyorum yoksa RAM baktım 500 lira kadar bir fiyatı var ancak RAM almama rağmen aynı sorunları yaşayacaksam 500 lira boşa gider
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.