Cyberpunk 2077 balon mu?

Burada öyle bir arkadaşlar var ki sanki Cyberpunk onun namusuymuş gibi savunuyor. Acayip sinir oldum onlara. Ben araç mekaniklerini sevmedim. Yakın dövüş pek iyi değil ama diğer şeyler güzel. Üstelik Vega 11'im de bu hayvani oyunun üstesinden geldi ya, daha ne isterim ki?

Oyun balon mudur bilmem de bizim sistemlerin oyunun yanında balon kaldığını söyleyebilirim.

Tabii ki 7 senelik beklenti çok fazla beklenti yaptı ve bunu karşılaması zor. Oyun güzel hikaye olsun kalite olsun her yıl 1 tane gelen oyunlardan ancak Witcher gibi bir efsane olcağını sanmam oyun vuruş hissi berbat 7 sene bir oyunda çalışıyosan bu oyunnun kusursuz olmasını beklersin ancak bundan dolayı da böyle bir oyna ne balon ne çöp diyebiliriz.

Hocam hangi ayarlarda kaç FPS aldınız?

Sürüş mekaniklerini beğenmedim,
Oyun fragmanlarda daha renkliydi,
Fragmanlarda daha fazla NPC vardı,
Optimizasyon düşündüğüm kadar kötü değil; 1070 en yüksekte 37-45FPS aralığında oynatıyor.

Oyun kötü değil, ama benim beklentilerimi karşılayamadı.

Hocam bu oyun balon olursa CDPR batmaktan kimse kurtaramaz. O yüzden balon olmaması dileğiyle.

O kadar değil zaten ortalamanın üzerinde bir kalitesi var oyunun oyuncular'ın her zamanki beklentileri işte Bannerlord'da da aynısı oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…