Hayır, vuruşun verdiği hissiyatıdır. Gerçekten vuruyormuş hissi vermesi gerekir.Hayır, tam olarak budur. Vurduktan sonra vurduğun kişi üzerinde bıraktığı etki. Tabi ben mecazi olarak kopmaları örnek verdim.
Hayır, vuruşun verdiği hissiyatıdır. Gerçekten vuruyormuş hissi vermesi gerekir.Hayır, tam olarak budur. Vurduktan sonra vurduğun kişi üzerinde bıraktığı etki. Tabi ben mecazi olarak kopmaları örnek verdim.
Merhaba! Oyunun çıktığı an Steam çöktü, GOG çöktü, Steam'de rekor kırdı, 1 milyon oyuncuyu geçti ama Steam'de incelemelerde söyle bir durum oldu:
Oyunun yayınlandıktan sonra ilk 20 dakika > %83 olumlu.
Oyunun yayınlandıktan sonra ilk 1 saat > %79 veya %80 olumlu (hatırlamıyorum).
Oyunun yayınlandıktan sonra ilk 4 saat > %71 olumlu.
Evet! Oyun sattı hem de CS:GO'yu bile geçti oyuncu sayısında ama oyunun yakın dövüşü berbat, hata dolu, silah kullanımı zevksiz. Bana göre balon bir oyun. Sizce ne?
Hocam hangi ayarlarda kaç FPS aldınız?Burada öyle bir arkadaşlar var ki sanki Cyberpunk onun namusuymuş gibi savunuyor. Acayip sinir oldum onlara. Ben araç mekaniklerini sevmedim. Yakın dövüş pek iyi değil ama diğer şeyler güzel. Üstelik Vega 11'im de bu hayvani oyunun üstesinden geldi ya, daha ne isterim ki?
Bu konu hakkında yeşillendirebilir misin beni?Harika oyun. Bakalım 2060'ım nasıl oynatacak.
Hocam bu oyun balon olursa CDPR batmaktan kimse kurtaramaz. O yüzden balon olmaması dileğiyle.
Hangi konu? Optimizasyon konusu mu?Bu konu hakkında yeşillendirebilir misin beni?
Bende de 2060 var ama bil bakalım ne eksik?Harika oyun. Bakalım 2060'ım nasıl oynatacak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.