Cyberpunk 2077 beklenileni veremeyecek

Çıkmadan deneyimlerden gömmeye ne meraklisiniz
Gta 'cı keko tayfanın beklentilerini ilk etapta karşılayamayabilir
Fenerbahçe bu sene şampiyon olamaz diyen hıncal uluçla. Cyberpunk kötü olur diyenleri aynı sınıfa koyuyorum.
Ben daha araba sürmeli oyunlar ve aksiyon sevdiğim için bu oyunun bana çok hitap etmeyeceğini, yani konuda da dediğim gibi çok övüldüğü için herkesin oynayıp ve kendine sevdiği türe göre eleştireceği için çoğunun beklentisini karşılayamayabilir demişim. Zaten oyunu RYO kategorisinde açtım. RYO'yu severim ancak başta yazdığım kategori kadar değil. Ancak fikrimi belirtmeme, oyunun kötü değil ancak bazı kesimlerin beğenmeyeceğini düşünmeme rağmen gözünüzde hem gömmüş olmuşum, hem GTA'cı keko olmuşum, hem Fenerbahçe bu sene şampiyon olamaz diyen hıncal bir uluç (Ama bence bu sene de Fenerbahçe şampiyon olamaz. Ayrıca anlamadığım, Fenerli değilim ve onun bu sene şampiyon olamayacağını düşündüm diye "hıncal uluç" neden oluyorum gözünüzde?). Ki oyuna kötü demememe rağmen. Zaten oyunun bir ton olumlu yönü var. Almak için olumlularından ziyade olumsuz düşüncelerime göre de değerlendirip öyle alacağım oyunu. Onun için bazı olumsuz düşüncelerimi paylaştım.
 
Ben daha araba sürmeli oyunlar ve aksiyon sevdiğim için bu oyunun bana çok hitap etmeyeceğini, yani konuda da dediğim gibi çok övüldüğü için herkesin oynayıp ve kendine sevdiği türe göre eleştireceği için çoğunun beklentisini karşılayamayabilir demişim. Zaten oyunu ryo kategorisinde açtım. Ryo'yu severim ancak başta yazdığım kategori kadar değil. Ancak fikrimi belirtmeme, oyunun kötü değil ancak bazı kesimlerin beğenmeyeceğini düşünmeme rağmen gözünüzde hem gömmüş olmuşum, hem GTA'cı keko olmuşum, hem Fenerbahçe bu sene şampiyon olamaz diyen hıncal bir uluç (ama bence bu sene de Fenerbahçe şampiyon olamaz. Ayrıca anlamadığım, fenerli değilim ve onun bu sene şampiyon olamayacağını düşündüm diye "hıncal uluç" neden oluyorum gözünüzde?). Ki oyuna kötü demememe rağmen. Zaten oyunun bir ton olumlu yönü var. Almak için olumlularından ziyade olumsuz düşüncelerime göre de değerlendirip öyle alacağım oyunu. Onun için bazı olumsuz düşüncelerimi paylaştım.

Takılıyorum yahu düşünceniz insan psikolojisiyle ilgili. Henüz kontrol etmediğiniz bir deneyim hakkında yargı bildirmek içindir çok erken gibi. Hıncal uluç olduğu cümle ve yerde ciddiyet olmaz zaten :D.
 
Çünkü neredeyse herkes GTA 6 geldiğini sanıyor bu yüzden hype'ım biraz düşmüştü ama IGN'in ön inceleme videosunda ilk 5 saatte combata hiç girmediklerini söylediklerinde tekrardan bi hype geldi. RPG severler çok sevecek GTA 6 bekleyenler ise çok gömecekler oyunu.
Hatta Witcher severlere bile gitmeyebilir oyun ağır bir RPG oyunuymuş tıpkı Fallout NV gibi Witcherın RPG'si çok basitti. Ben oyuna yeni NV geliyor diye bakıyorum.
 
Yapımcılar kaşındı(CD Project Red), beklentileri onlar şişirdiler.
Oyuncularda hata'lı bir oyundan "mükemmel" olmasını beklemek zor.
 
Elder Scrolls 6 da kaç yıldır yapılıyor ama hit almadı ? Hala yapımı süren oyun ve trailer yayınlayıp şişirmiyorlar milleti . Normalde Skyrim bile 2011 yılı için hatta şimdiye kadar yapılmış en olağanüstü oyundur . Bırak RPG öğelerini , adamlar kitaplar koymuş siz okuyun diye :D Kim uğraşabilir ki ? Bu söylediğim oyunun minik kısmı asıl oyunun kendisi devasa bir şey.

Fakat nolursa olsun Elder Scrolls 6 hala 1 trailer ( gameplay değil) harici bir şey yayınlamadı
 
Keanu Reeves, Konami Eevos gibi bir şeye dönüşmüştü. Biraz oynamaları lazım üstünde.
Ayrıca trailerlarda sürekli GTA gibi gösteriyorlar oyunu. Herkes aksiyon oyunu beklentisine girdi; tabii ki karşılayamayacak.
 
Hikayesinden hiçbir şüphem yok fakat oyunun optimizasyonu konusunda umarım patlak çıkmaz.
Oyunun sağlam bir online projesi olur diye düşünüyorum.
 
Ben videoyu izledim, hatta birçok kişiyle de bu konuyu tartıştık.
@PanzerTR @Enes3078 @Kerem00
@326001
Herkes oldukça memnun kaldı. Keza ben hep memnundum.
Özellikle PC ile oynanış videosunu izleyin, hızı 0.5'e falan alırsanız vuruş hissini net bir şekilde görebilirsiniz. Keza PC ve Xbox sürümlerinde Ps'deki gibi sorunlar yok. Bunun hakkında bir teorim bile var.
" Şimdi siz PS4 kullanıyorsunuz ve CBP satın aldınız, ancak videoyu izlediğiniz zaman tereddüt ettiniz. PS5 ile oynanış videosu çıktı ve izlediniz, onda sorun görmediniz. Bu yüzden sırf oynamak için PS5 satın alma isteğiniz çıktı ve alıp sorunsuz bir şekilde oynadınız.
Bence çok mantıklı, ancak bu olayda kim suçlu kestirmek zor."
Bana kalırsa Xbox böyle bir şey yaptı, çünkü Xbox ile CBP oldukça iç içeydi.
Çıkışına az kaldı zaten, azıcık sabredin arkadaşlar. Çıktıktan birkaç gün sonra bütün konulara değineceğim, o zamana kadar oyunu sürekli kötülemeyin.

Hocam dediğiniz gibi oyun gayet güzel olacak. İlk 16 saatlik inceleme videosunda söyledikleri gibi. Oyun zaten RPG temalı bir oyun fakat oyuncu isterse FPS oyunu gibi oynayabilir. Veya diplomasi yolu ile veya hack seçenekleri kullanarak oynayabilir. Cyberpunk 2077 oyunu oyuncuya çok fazla seçenek ve rahatlık sunuyor. Açık dünyada oyuncu istediği her yere gidebilir veya şehirleri keşfedebilir. Veya silahlı görevlere giderek FPS oyunu gibi oynayabilir. Vuruş hissi bence güzeldi. Oyun kötü çıkacak diyen insanlar GTA 5 oyunu içinde aynısını söylediler.
 

Geri
Yukarı