Oyunu mecbur optimize edecekler bu konuda sıkıntı yok fakat bu oyun 7 seneden beri geliştiriliyor. Ben 4 ay önce ön sipariş vermişim bu oyunu ve benim gibi kaç kişi daha vermiştir haddi hesabı yok. Şirket bu parayı çatır çatır kullandı ama 7 senenin sonunda oyun bu şekilde buglı ve optimizasyon özürlüsü çıkıyorsa eğer kimse kusura bakmasında şirket bu işi becerememiş, bence eline yüzüne bulaştırmıştır. 7 senenin sonunda gelinen nokta buysa fiyaskodur. Bazı arkadaşlar var şirketi babasının şirketi gibi savunuyor. Yok DRM var, yok kıl var, yok tüy var. Olmamış işte daha neyini savunuyorsun bu şirketin? Neden ilk gün patchi ile düzeltilmesini beklemek zorundayız? Tabi birde ilk gün patchi ile düzelmeme ihtimali yüksek. Daha kaç patch bekleyeceğiz belli değil. Milleti hypladılar, hypladılar şimdi teselli ediyorlar.
Zaten bu ders oldu. Bir daha ön sipariş ile almayı düşünmüyorum.Ön sipariş vermeyin o zaman hocam. Ben vermedim. Ben babama güvenmiyorum CDPR'a neden güveneyim? Öncelikleri her zaman konsollar bu firmaların hep aynı tas aynı hamam.
Zaten bu ders oldu. Bir daha ön sipariş ile almayı düşünmüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.