Cyberpunk 2077 Benchmark Testleri Yayınlandı!

Bazı sitelerde bu durumun DRM korumasından dolayı olduğunu söyleyenler gördüm, "hani oyunda DRM yoktu?" diye atlamayın. Muhtemelen bu inceleme yapacak olan kanallar sağa sola dağıtmasın diye yapılmış bir DRM. Ve bu DRM'in ağır olduğu söyleniyor, ne kadar doğru bilmiyorum ben de onların yalancısıyım

Ama umarım durum bu şekildedir de DRM-Free olan tam oyun çıktığında rahat rahat oynarız. Yoksa çok büyük hayal kırıklığına uğrarız.

Bu sonuçlar daha güncelleme almadan yapılmı. 60 GB güncelleme ve ilk gün güncellemesi alacak.

Optimizasyonun çöp olmasından oyunun balon olduğunu nasıl çıkardınız acaba? Oynadınız mı?
Ben oyuna balon demedim aksine oyunu heyecanla bekliyorum. Fakat testlerde gözüken gibi çıkarsa oyunu iade etmek zorunda kalacağım. RX 570 Ultra'da 30 FPS oynamayı düşünüyordum.

Öyle bir oyunu neden çıkarsınlar? Milyarlık harcama yaptılar.

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD'nin CP77 için yaması gelir mi? Gelirse çıktıktan kaç gün sonra gelir?

İşte bu yüzden ertelendi diye boş yapanlara çok kızmıştım. Oyunun ertelenmesi, bozuk, oynanmayacak derecede bir oyundan çok çok daha iyidir. Eğer bu durumu düzeltebilecek olsalardı ve ben buna inansaydım. 5 ay daha çok rahat beklerdim bu oyunun çıkmasını, yeter ki böyle bozuk, sistemleri gereksiz zorlayacak bir oyun çıkmasın piyasaya. Geç olsun güç olmasın mantığı, hiç mi duymadılar bu sözü acaba.

Oyunların ertelenmesi her zaman daha iyidir, hiçbir oyun firması oyunu daha kötü yapmak için oyun ertelemez. CD Projekt RED optimizasyon konusunda pek başarılı bir firma değildi zaten, The Witcher 3'de de bu tarz sıkıntılar yaşadılar ancak durum değişti. The Witcher 3 çıktığı zamandaki sempatiyi şimdi gösteremiyor oyuncular, en iyisini bekliyorlar, kusursuz bir ürün bekliyorlar. Ama kusursuz diye bir şeyin olmadığının farkında değiller.

Ne diyeyim umarım bu sıkıntılar çözülür, yoksa bu şekilde RX5500 XT, RX570, RX580, GTX1650 veya GTX1650S gibi kartları kullananlar pek rahat oynayamayacak gibi gözüküyor.

RTX 2080 8GB Benchmark yapılmamış mı? Sizce i7 7700K - RTX2080 8GB Ekran kartı ile kaç FPS alırım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…