Cyberpunk 2077 Benchmark Testleri Yayınlandı!

• Konuyu başlatan kino
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 388
  • Görüntüleme 32.598
Bazı sitelerde bu durumun DRM korumasından dolayı olduğunu söyleyenler gördüm, "hani oyunda DRM yoktu?" diye atlamayın. Muhtemelen bu inceleme yapacak olan kanallar sağa sola dağıtmasın diye yapılmış bir DRM. Ve bu DRM'in ağır olduğu söyleniyor, ne kadar doğru bilmiyorum ben de onların yalancısıyım :D

Ama umarım durum bu şekildedir de DRM-Free olan tam oyun çıktığında rahat rahat oynarız. Yoksa çok büyük hayal kırıklığına uğrarız.

İşte bu yüzden ertelendi diye boş yapanlara çok kızmıştım. Oyunun ertelenmesi, bozuk, oynanmayacak derecede bir oyundan çok çok daha iyidir. Eğer bu durumu düzeltebilecek olsalardı ve ben buna inansaydım. 5 ay daha çok rahat beklerdim bu oyunun çıkmasını, yeter ki böyle bozuk, sistemleri gereksiz zorlayacak bir oyun çıkmasın piyasaya. Geç olsun güç olmasın mantığı, hiç mi duymadılar bu sözü acaba.

Oyunların ertelenmesi her zaman daha iyidir, hiçbir oyun firması oyunu daha kötü yapmak için oyun ertelemez. CD Projekt RED optimizasyon konusunda pek başarılı bir firma değildi zaten, The Witcher 3'de de bu tarz sıkıntılar yaşadılar ancak durum değişti. The Witcher 3 çıktığı zamandaki sempatiyi şimdi gösteremiyor oyuncular, en iyisini bekliyorlar, kusursuz bir ürün bekliyorlar. Ama kusursuz diye bir şeyin olmadığının farkında değiller.

Ne diyeyim umarım bu sıkıntılar çözülür, yoksa bu şekilde RX5500 XT, RX570, RX580, GTX1650 veya GTX1650S gibi kartları kullananlar pek rahat oynayamayacak gibi gözüküyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı