Cyberpunk 2077 Benchmark Testleri Yayınlandı!

• Konuyu başlatan kino
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 388
  • Görüntüleme 32.575
Birkaç yerde ben de oyuna erişim sağlayan kurum ve kuruluşların DRM ile kullandığını okudum. Olmaması için sebep yok gibi, sonuçta şu anda dosyalar şifreli ve kurumsal firmalar vs. paylaşım yapsa direkt erişilebilir. Bu sebepten ötürü önlem amaçlı yapıldığını tahmin ediyorum.
En iyisi 10 Aralık tarihini beklemek, bizzat Vega 56 kartım ile 1080P/2K/4K ayarlar ile oynayıp değerleri paylaşacağım sözüm olsun :)

Birkaç yerde ben de oyuna erişim sağlayan kurum ve kuruluşların DRM ile kullandığını okudum. Olmaması için sebep yok gibi, sonuçta şu anda dosyalar şifreli ve kurumsal firmalar vs. paylaşım yapsa direkt erişilebilir. Bu sebepten ötürü önlem amaçlı yapıldığını tahmin ediyorum.
En iyisi 10 Aralık tarihini beklemek, bizzat Vega 56 kartım ile 1080P/2K/4K ayarlar ile oynayıp değerleri paylaşacağım sözüm olsun :)
Bir inceleme yapılacaksa 5600XT ile ben de değerleri paylaşırım kullanırsın rehber vs. gibi yerlerde.
Ayrıca başka 5600XT testlerine oranlaya bilirim sonuçları.
PSU patlamadıkça sorun yok.
Hem TUF soğutmasını da paylaşırım.
3600X
B450M-Dragon
5600XT Tuf 3 Evo
XPG Gammix 3000MHz
M.2 SSD (Marka ve modelini yazmaya üşendim)
Oyunu SSD'ye kurmaya karar verdim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı