- Makaleler
- 1
Crysis'te laz aksanını duyunca oyunu silip İngilizce indirmiştim.
Steam'de aldıktan sonra atılan e-postada tam destek olduğunu gördüm, üzücü bir anımdır.CD Projekt, Keanu Reeves’e Sahnede Laf Atan Hayrana Cyberpunk 2077 Hediye Etti
Biz niye laf atamıyoruz bu adama ya. [emoji23] Gerçekten bedava oyun için değil çok ilginç bir adam bu. Ayrıca CDP gibi işbirlikçi ve işini hakkıyla yapan bir firma görmedim. Övgüyü sonuna kadar hak ediyorlar. Oyunu direk kendi platformlarından (GOG) almak yapılacak en mantıklı hareket sanırım!...![]()
CD Projekt, Heyecanlı Hayranına Cyberpunk 2077 Hediye Etti
E3 2019’da Cyberpunk 2077 için Keanu Reeves’li tanıtım yapan CD Projekt, Reeves’e “Sensin nefes kesici!” diye bağıran hayrana oyunu hediye etti.www.webtekno.com
Bu nasıl bir oyun sevgisidirModeratör neden seçtiğim isme saygı duymadı? Kendi konuma istediğim başlığı koyamayacaksam forumun ne anlamı var? "311 Gün" herhangi bir şekilde yanıltıcı başlık değil neden bunu değiştirme hakkını kendinde gördü acaba?
Cyberpunk evrenini görünce, duyunca veya hissedince "ıslanıyorum", sadece bu oyuna özel olmakla beraber bu çılgınlığı yapacağım.![]()
Hergün 1 lira atın kumbaraya, böbreğiniz sırtınızda kalsın [emoji23][emoji23].Bobreklerimden vazgeçmek zor olacak, yavaş yavaş alışmak lazım [emoji2957]
Açık dünya, binaların çoğu girilebilir/gezilebilir olacak. Cyberpunk evreni olmasıyla +1 başlıyor benim gözümde.Bu nasıl bir oyun sevgisidirumarım oyun istediklerini karşılar. Bu arada oyun GTA 5 gibi açık dünya mı? Belki bende çıkınca alabilirim.
Süper ya tam sevdiğim oyun türü umarım güzel bir başarı elde eder o zaman bende alırım.Açık dünya, binaların çoğu girilebilir/gezilebilir olacak.
311 Gün var günde 2₺ atsan kenara rahatça alabilirsin.Süper ya tam sevdiğim oyun türü umarım güzel bir başarı elde eder o zaman bende alırım.
GTX 1050’nin oyunu kaldıracağını zannetmem. Önce yeni bir bilgisayar alacağım311 Gün var günde 2₺ atsan kenara rahatça alabilirsin.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.