Bana da artık @Random.Person alır ya zaten Japonya'ya gidecek. Ben de artık SaybırPank'ım var derim.
Bu kişiyi tanımıyorum ancak Japonya'ya gidince bir oyun çekilişi yaparım kutlama niyetine.Bana da artık @Random.Person alır ya zaten Japonya'ya gidecek. Ben de artık SaybırPank'ım var derim.
Evet, 14 Haziran'da koyarlar.Epic Games indirim döneminin bitmesini bekliyor galiba.
DOOM iyidir, hoştur. İlk oyunu alasım var yaz indirimlerinde.Sende ki Cyberpunk sevgisi bende ki Doom Eternal bekleyişi ile birleşti, yeter oyunu bende merak etmeye başladım Aaa.![]()
Oynatır Low-Medium veya Medium ayarlarda 45+ vereceğini düşünüyorum.Acaba 1060 6GB ile 1080p de oynayabilecek miyim?
Günlük olarak sayınca çin işkencesi gibi oluyor, çeyrek bazında sayacağım şu anda 2019 Q2'deyiz yani çıkışına 4 Çeyrek kaldı.@Random.Person Kaç gün kaldı?![]()
Ray Tracing bir gram ilgimi çekmiyor ya, benim için olmasa da olur.Cyperpunk 2077'ye Ray Tracing özelliği gelecek hocam![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.