Cyberpunk 2077 Çıktı!

Oyunda yaşadığım en büyük problem, Gpu kullanımı. Yani ultrada 37 fps ama high'da 45 alıyorum. Yani dengesiz bir optimizasyon var. Low'da yüzde 60 gpu kullanımı oluyor yer yer. Ama düzeliceğine inanıyorum ben.

1660 Super'i olan bir arkadaş yayın açmıştı. 1080P'de yüksek ayarlarda 30 FPS alıyor. Çözünürlüğü ne yaparsan yap oynanacak durumda olmaz. RTX 3070 ile 2K'da 60 FPS zor gördüm. Optimizasyon şu an patates.

Ben 2080 ile 2K çözünürlükte ortalama 50-80 FPS arası aldım ama inanır mısın hiç o FPS'lere benzemiyor FPS sayacı kapalı olsun ya da başka bir oyun olsun bu oyun 100 FPS üzerinde çalışıyor dersin çok ilginç bir şey.

Beklenen an geldi catti.

Eki Görüntüle 772914

Umarim oyunun performansi bizleri üzmez.

1607586352474.png

HOCAM BU NE? Türkiye'de mi yaşıyorsunuz? Bu hızlar ne?😲

Otomatik silahları deneme şansınız oldu mu? Çoğu kişi otomatik silahlarda vuruş hissinin kötü olduğunu söylemişti.
Sadece eğitimde kullanma fırsatım oldu. Onda da tabanca gibi "tekli" sıkmak zorunda kaldım. Sabit bir sekme yok. Aşırı ve dengesiz bir sekme var. Gerçekçi yapmaya çalışmış olabilirler fakat çatışma sırasında otomatik silah ile tarayamayacaksam ne anlamı var?

Sadece eğitimde kullanma fırsatım oldu. Onda da tabanca gibi "tekli" sıkmak zorunda kaldım. Sabit bir sekme yok. Aşırı ve dengesiz bir sekme var. Gerçekçi yapmaya çalışmış olabilirler fakat çatışma sırasında otomatik silah ile tarayamayacaksam ne anlamı var?

Eğer durum bu vaziyetteyse oyunun tadını kaçırabilir bazı oyuncular için. Sorduğun soru dikkat çekiyor gayet.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı