Cyberpunk 2077 Çıktı!

Ne kadar mutluyum, anlatmaya kalksam doğru kelimeleri bulamam gerçekten; kelimenin tam anlamı ile şu an bilgisayar başında ağlıyorum. Bunu bekledim ben, uzun süre bekledim; bu oyunun bende anlamı ve değeri çok büyük, o kadar duygulandım ki yazacak bir şey bulamıyorum bile; herkese iyi geceler ve ayrıca iyi forumlar dilerim...

Bu anı ölümsüzleştirmek istedim.Eki Görüntüle 772908
1 gün sonra yeni konular açılacak '' Cyberpunk 2077 beğenmedim '' diye. Vaziyet alalım.
18+ var bu arada söyleyim şimdiden.

Bir arkadaşın yayınından izlediğim kadarıyla 1660S R5 2600X orta ayarlarda 40-50 FPS.

Ayarlar arası FPS farkı cidden çok düşük, belki kısa bir süre içerisinde düzeltebilirler emin değilim. Şu anlık biraz garip duruyor optimizasyon işi. Ani dönüşler ve Zoom olaylarındada sorunlar var. VRAM anında sıçrama yapıyor ondan küçük küçük droplar giriyor oyuna. Biraz zamana ihtiyacı var gibi geldi bana açıkcası.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı