Cyberpunk 2077 çöküyor

İşletim sistemi
Windows 10

coin_tech

Femtopat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
RTX 4060
Anakart
ASUS b450 mk II
İşlemci
Ryzen 5 5600
Arkadaşlar az önce Cyberpunk 2077 indirdim. Oyuna başladım ama hikayenin başında çöktü. Çözümü var mıdır?

Kaç kere çöktü, nerede çöktü, sürekli aynı yerde mi çöküyor?

Geçenlerde i7 4790 + GTX 1060 3GB ile sorunsuzca oynamıştım. Oyun dostalarını doğrula Steam'den indirdiysen.

Kaç kere çöktü, nerede çöktü, sürekli aynı yerde mi çöküyor?
hayır bir kere başta barmenle konuşurken bir kerede cartel elemanla konuşurken oldu

Geçenlerde i7 4790 + GTX 1060 3GB ile sorunsuzca oynamıştım. Oyun dostalarını doğrula Steam'den indirdiysen.
epicden aldım oyunu ama denerim mod yok zaten

Sistemin ne? Pardon yazmışsın zaten. Grafikleri lowa çekerek denesene tekrardan.
deniyorum şimdi.

Sistemin ne? Pardon yazmışsın zaten. Grafikleri lowa çekerek denesene tekrardan.
ayarları lowa çektim fakat oyun yine başka biryerde çöktü.

Son düzenleme:
ayarları lowa çektim fakat oyun yine başka biryerde çöktü.
Hocam o zaman bir dosyaları doğrular mısın nereden indirdiysen. Dosya bütünlüğünde de bir arıza olabilir. Eğer o da değilse ekran kartı driverlarını kontrol et, güncel değilse en güncel sürümü indir.

ekran kartını denetledim şimdi dosyaları hallediyorum hocam

Oyunda RT açık mıydı? En son gelen güncellemede RT ile sanki gereksiz bir FPS düşüşü vardı. Ayarları eski haline getirip RT açıksa kapatmayı da deneyebilirsiniz.

hocam denedim biraz ilerledim fakat yine oyun çöktü.

Oyunda RT açık mıydı? En son gelen güncellemede RT ile sanki gereksiz bir FPS düşüşü vardı. Ayarları eski haline getirip RT açıksa kapatmayı da deneyebilirsiniz.

ışın izleme kapalıydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…