Sistemin ne? Pardon yazmışsın zaten. Grafikleri lowa çekerek denesene tekrardan.Arkadaşlar az önce Cyberpunk 2077 indirdim. Oyuna başladım ama hikayenin başında çöktü. Çözümü var mıdır?
Eki Görüntüle 2494488
hayır bir kere başta barmenle konuşurken bir kerede cartel elemanla konuşurken olduKaç kere çöktü, nerede çöktü, sürekli aynı yerde mi çöküyor?
epicden aldım oyunu ama denerim mod yok zatenGeçenlerde i7 4790 + GTX 1060 3GB ile sorunsuzca oynamıştım. Oyun dostalarını doğrula Steam'den indirdiysen.
deniyorum şimdi.Sistemin ne? Pardon yazmışsın zaten. Grafikleri lowa çekerek denesene tekrardan.
ayarları lowa çektim fakat oyun yine başka biryerde çöktü.Sistemin ne? Pardon yazmışsın zaten. Grafikleri lowa çekerek denesene tekrardan.
Hocam o zaman bir dosyaları doğrular mısın nereden indirdiysen. Dosya bütünlüğünde de bir arıza olabilir. Eğer o da değilse ekran kartı driverlarını kontrol et, güncel değilse en güncel sürümü indir.ayarları lowa çektim fakat oyun yine başka biryerde çöktü.
ekran kartını denetledim şimdi dosyaları hallediyorum hocamHocam o zaman bir dosyaları doğrular mısın nereden indirdiysen. Dosya bütünlüğünde de bir arıza olabilir. Eğer o da değilse ekran kartı driverlarını kontrol et, güncel değilse en güncel sürümü indir.
hocam denedim biraz ilerledim fakat yine oyun çöktü.Hocam o zaman bir dosyaları doğrular mısın nereden indirdiysen. Dosya bütünlüğünde de bir arıza olabilir. Eğer o da değilse ekran kartı driverlarını kontrol et, güncel değilse en güncel sürümü indir.
Oyunda RT açık mıydı? En son gelen güncellemede RT ile sanki gereksiz bir FPS düşüşü vardı. Ayarları eski haline getirip RT açıksa kapatmayı da deneyebilirsiniz.
ışın izleme kapalıydı.Oyunda RT açık mıydı? En son gelen güncellemede RT ile sanki gereksiz bir FPS düşüşü vardı. Ayarları eski haline getirip RT açıksa kapatmayı da deneyebilirsiniz.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.