Cyberpunk 2077 DLC'ye başlamadan önce ana hikaye oynanmalı mı?

Golden.Nyks

Hectopat
İlk çıktığı zaman çoğu kişinin aksine 10300H GTX 1650'lı laptopumda bile en ufak bir sıkıntı olmadan oynamıştım ve çok beğenmiştim, uzun zamandır beklediğim DLC sonunda çıktı. Bu yeni gelen DLC ana hikayeyi oynamadan oynananabiliyor ama bunun ana hikayeyi baştan oynayıp da geçmenin bir avantajı olur mu yoksa birbirinden bağımsız mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında sana kalmış ama ben olsam tekrardan başlarım.

4 ay önce açmıştım konuyu, vallahi ne yalan söyleyeyim bende o zamanlar tekrar tüm oyunu baştan oynayacak kafa yoktu, ben de direk DLC'den devam ettim ama keşke baştan başlamaymışım ya da en azından bir save dosyası bulup devam etseymişim dedim, daha önce bir ton olay yaşadığımız karakterlerin yabancı olması çok sinir bozucuydu, belki de o yüzden DLC çok da hoşuma gitmedi.

4 ay önce açmıştım konuyu, vallahi ne yalan söyleyeyim bende o zamanlar tekrar tüm oyunu baştan oynayacak kafa yoktu, ben de direk DLC'den devam ettim ama keşke baştan başlamaymışım ya da en azından bir save dosyası bulup devam etseymişim dedim, daha önce bir ton olay yaşadığımız karakterlerin yabancı olması çok sinir bozucuydu, belki de o yüzden DLC çok da hoşuma gitmedi.

Dostum ben ana hikayeyi kendi hesabımdan DLC'yi ise bizim arkadaş boşa alma benden oyna dedi onun hesaptan bitereceğim. Arkadaşımın ana oyunda yaptığı tercihler DLC de beni etkilemez değil mi? Başka hesaptan DLC oynayabilir miyim? Hatta belki oynamamıştır bile bilmiyorum yani ana hikaye bitmek zorunda mı bir de bunu sorayım?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı