PATAPATAPATA Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 35 10 Kasım 2023 #1 RAM 16GB Ekran kartı 4060Tİ 16GB Anakart BİOSTAR H610 İşlemci İ5 12400F DLSS açmak için elimden gelen her şeyi yaptım doya doğrulama veya ışın izlemeyide açtım ama DLSS açılmıyor. Ne yapmam gerekli? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Kasım 2023
DLSS açmak için elimden gelen her şeyi yaptım doya doğrulama veya ışın izlemeyide açtım ama DLSS açılmıyor. Ne yapmam gerekli?
Rustin Cohle Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 12.813 Çözümler 26 Yer Muğla 10 Kasım 2023 #2 Ekran kartı için son sürücüler yüklü mü? AMD FX kapatın öyle deneyin. Artı 0 Eksi
Chewyq Hectopat Katılım 2 Mart 2022 Mesajlar 401 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2023 #3 Donanım Hızlandırmalı GPU Zamanlama Özelliği Nedir, Nasıl Açılır? Windows 10 2004 ile birlikte kullanıma sunulan donanım hızlandırmalı GPU zamanlama seçeneğinin nasıl kullanıldığını ve kullanım amacını ele alıyoruz. www.technopat.net Artı 0 Eksi
Donanım Hızlandırmalı GPU Zamanlama Özelliği Nedir, Nasıl Açılır? Windows 10 2004 ile birlikte kullanıma sunulan donanım hızlandırmalı GPU zamanlama seçeneğinin nasıl kullanıldığını ve kullanım amacını ele alıyoruz. www.technopat.net
KS KS PATAPATAPATA Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 35 10 Kasım 2023 #4 Rustin Cohle dedi: Ekran kartı için son sürücüler yüklü mü? AMD FX kapatın öyle deneyin. Genişletmek için tıkla... şimdi denedim olmuyor hocam Chewyq dedi: Donanım Hızlandırmalı GPU Zamanlama Özelliği Nedir, Nasıl Açılır? Windows 10 2004 ile birlikte kullanıma sunulan donanım hızlandırmalı GPU zamanlama seçeneğinin nasıl kullanıldığını ve kullanım amacını ele alıyoruz. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... açık zaten Artı 0 Eksi
Rustin Cohle dedi: Ekran kartı için son sürücüler yüklü mü? AMD FX kapatın öyle deneyin. Genişletmek için tıkla... şimdi denedim olmuyor hocam Chewyq dedi: Donanım Hızlandırmalı GPU Zamanlama Özelliği Nedir, Nasıl Açılır? Windows 10 2004 ile birlikte kullanıma sunulan donanım hızlandırmalı GPU zamanlama seçeneğinin nasıl kullanıldığını ve kullanım amacını ele alıyoruz. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... açık zaten
Rustin Cohle Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 12.813 Çözümler 26 Yer Muğla 10 Kasım 2023 #5 PATAPATAPATA dedi: Şimdi denedim olmuyor hocam. Açık zaten. Genişletmek için tıkla... Can't enable DLSS in Cyberpunk 2077 on rtx 2060, but I can enable ray-tracing. DLSS not available for some reason? Bu 2 konuya bir bakın. Artı 0 Eksi
PATAPATAPATA dedi: Şimdi denedim olmuyor hocam. Açık zaten. Genişletmek için tıkla... Can't enable DLSS in Cyberpunk 2077 on rtx 2060, but I can enable ray-tracing. DLSS not available for some reason? Bu 2 konuya bir bakın.
Chewyq Hectopat Katılım 2 Mart 2022 Mesajlar 401 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2023 #6 PATAPATAPATA dedi: şimdi denedim olmuyor hocam açık zaten Genişletmek için tıkla... GeForce Experience'dan oyuna gelip optimize et diyebilir misiniz? Artı 0 Eksi
PATAPATAPATA dedi: şimdi denedim olmuyor hocam açık zaten Genişletmek için tıkla... GeForce Experience'dan oyuna gelip optimize et diyebilir misiniz?
KS KS PATAPATAPATA Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 35 10 Kasım 2023 #7 Pardon arkadaşlar benim eşekliğim şu anda GeForce Experience driver indiriyor. Artı 0 Eksi
Chewyq Hectopat Katılım 2 Mart 2022 Mesajlar 401 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2023 #8 PATAPATAPATA dedi: Pardon arkadaşlar benim eşekliğim şu anda GeForce Experience driver indiriyor. Genişletmek için tıkla... Alemsizinz hocam. driver kurulduktan sonra bir sıkıntı olursa yardım edelim. Artı 0 Eksi
PATAPATAPATA dedi: Pardon arkadaşlar benim eşekliğim şu anda GeForce Experience driver indiriyor. Genişletmek için tıkla... Alemsizinz hocam. driver kurulduktan sonra bir sıkıntı olursa yardım edelim.
KS KS PATAPATAPATA Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 35 10 Kasım 2023 #9 Chewyq dedi: Alemsizinz hocam. driver kurulduktan sonra bir sıkıntı olursa yardım edelim. Genişletmek için tıkla... PC yeni geldi 2.gunu filan hocam ilk gün driver indirdi daha da yüzüne bakmadım Experience'in. Artı 0 Eksi
Chewyq dedi: Alemsizinz hocam. driver kurulduktan sonra bir sıkıntı olursa yardım edelim. Genişletmek için tıkla... PC yeni geldi 2.gunu filan hocam ilk gün driver indirdi daha da yüzüne bakmadım Experience'in.
Chewyq Hectopat Katılım 2 Mart 2022 Mesajlar 401 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2023 #10 PATAPATAPATA dedi: PC yeni geldi 2.gunu filan hocam ilk gün driver indirdi daha da yüzüne bakmadım Experience'in. Genişletmek için tıkla... Daha iyi olmuş hocam. Ben driver geldiği gibi atlıyorum 2 yıldır. 2 kere driver silmek zorunda kaldım. 1-2 gün bekleyip kurmak en iyisi. Artı 0 Eksi
PATAPATAPATA dedi: PC yeni geldi 2.gunu filan hocam ilk gün driver indirdi daha da yüzüne bakmadım Experience'in. Genişletmek için tıkla... Daha iyi olmuş hocam. Ben driver geldiği gibi atlıyorum 2 yıldır. 2 kere driver silmek zorunda kaldım. 1-2 gün bekleyip kurmak en iyisi.