Firengiz Hectopat Katılım 4 Temmuz 2019 Mesajlar 46 Çözümler 1 2 Nisan 2023 #1 Dosyayı okuyup yardımcı olabilecek birisi var mı? https://www.mediafire.com/file/0ggnz0hmlp6txjs/Cyberpunk2077.exe.1324.dmp/file
Dosyayı okuyup yardımcı olabilecek birisi var mı? https://www.mediafire.com/file/0ggnz0hmlp6txjs/Cyberpunk2077.exe.1324.dmp/file
RestalFox Megapat Katılım 3 Mart 2016 Mesajlar 724 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2023 #2 Bu dosya nedir tam olarak hocam? Artı 0 Eksi
KS KS Firengiz Hectopat Katılım 4 Temmuz 2019 Mesajlar 46 Çözümler 1 2 Nisan 2023 #3 Oyuna giriş yaparken loading ekranında aldığım hatanın dosyası. RestalFox dedi: Bu dosya nedir tam olarak hocam? Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri Adsız.png 16,2 KB · Görüntüleme: 45 Artı 0 Eksi
Oyuna giriş yaparken loading ekranında aldığım hatanın dosyası. RestalFox dedi: Bu dosya nedir tam olarak hocam? Genişletmek için tıkla...
RestalFox Megapat Katılım 3 Mart 2016 Mesajlar 724 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2023 #4 Firengiz dedi: Oyuna giriş yaparken loading ekranında aldığım hatanın dosyası. Genişletmek için tıkla... Hatayı atabilir misiniz? Görüntüsünü. Artı 0 Eksi
Firengiz dedi: Oyuna giriş yaparken loading ekranında aldığım hatanın dosyası. Genişletmek için tıkla... Hatayı atabilir misiniz? Görüntüsünü.
KS KS Firengiz Hectopat Katılım 4 Temmuz 2019 Mesajlar 46 Çözümler 1 2 Nisan 2023 #5 RestalFox dedi: Hatayı atabilir misiniz? Görüntüsünü. Genişletmek için tıkla... Buyrun. Dosya Ekleri hata 1.png 25,2 KB · Görüntüleme: 43 hata 2.png 96,5 KB · Görüntüleme: 35 4.png 121,8 KB · Görüntüleme: 39 Artı 0 Eksi
RestalFox Megapat Katılım 3 Mart 2016 Mesajlar 724 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2023 #6 Firengiz dedi: Buyrun. Genişletmek için tıkla... Oyun orjinal mi? Dosyaları doğrulattınız mı? Oyun güncel mi? Oyunu ilk defa mı yüklendiniz daha önce çalışıyor muydu sonradan mı böyle oldu? Artı 0 Eksi
Firengiz dedi: Buyrun. Genişletmek için tıkla... Oyun orjinal mi? Dosyaları doğrulattınız mı? Oyun güncel mi? Oyunu ilk defa mı yüklendiniz daha önce çalışıyor muydu sonradan mı böyle oldu?
KS KS Firengiz Hectopat Katılım 4 Temmuz 2019 Mesajlar 46 Çözümler 1 2 Nisan 2023 #7 RestalFox dedi: Oyun orjinal mi? Dosyaları doğrulattınız mı? Oyun güncel mi? Oyunu ilk defa mı yüklendiniz daha önce çalışıyor muydu sonradan mı böyle oldu? Genişletmek için tıkla... Oyun orjinal,güncel ve doğrulama yaptım eksik dosya yok. İlk çıktığı gün yine aynı yere Flatline hatası alıyordum şimi yine alıyorum sistemim aynı. Artı 0 Eksi
RestalFox dedi: Oyun orjinal mi? Dosyaları doğrulattınız mı? Oyun güncel mi? Oyunu ilk defa mı yüklendiniz daha önce çalışıyor muydu sonradan mı böyle oldu? Genişletmek için tıkla... Oyun orjinal,güncel ve doğrulama yaptım eksik dosya yok. İlk çıktığı gün yine aynı yere Flatline hatası alıyordum şimi yine alıyorum sistemim aynı.
RestalFox Megapat Katılım 3 Mart 2016 Mesajlar 724 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2023 #8 Firengiz dedi: Oyun orjinal,güncel ve doğrulama yaptım eksik dosya yok. İlk çıktığı gün yine aynı yere Flatline hatası alıyordum şimi yine alıyorum sistemim aynı. Genişletmek için tıkla... Sisteminiz bu oyun için yetmiyor olabilir arkada çalışan ne var ne yok kapatın ve sürücülerinizinde güncel olduğuna emin olun tekrar deneyin olmazsa oyunu silin tekrar yükleyin o da olmazsa format atıp tekrar deneyin o da olmazsa soğuk su için Artı 0 Eksi
Firengiz dedi: Oyun orjinal,güncel ve doğrulama yaptım eksik dosya yok. İlk çıktığı gün yine aynı yere Flatline hatası alıyordum şimi yine alıyorum sistemim aynı. Genişletmek için tıkla... Sisteminiz bu oyun için yetmiyor olabilir arkada çalışan ne var ne yok kapatın ve sürücülerinizinde güncel olduğuna emin olun tekrar deneyin olmazsa oyunu silin tekrar yükleyin o da olmazsa format atıp tekrar deneyin o da olmazsa soğuk su için
K kylexz Megapat Katılım 21 Mayıs 2015 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2023 #9 Sanki eksik yüklenmiş gibi, DLL dosyaları okunamıyor vb hatalar vermiş. Silip tekrar yükleyin, driverları güncelleyin. Artı 0 Eksi
Sanki eksik yüklenmiş gibi, DLL dosyaları okunamıyor vb hatalar vermiş. Silip tekrar yükleyin, driverları güncelleyin.