Cyberpunk 2077 free roam nasıl açılır?

Dark_bl

Femtopat
Daha fazla  
Hikaye modunu bitirmek zorunda mıyız? Çok uzun sürüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son görevi yaptıktan sonra zaten seni free roam moduna atıyor.(normalde de free roam şeklinde oynanılabiliyor.) Bitirmek zorunda değilsin fakat hikayenin akışı devam etmez. Yan görev yaparsın olur biter.

Oyunun ilk birkaç saatinden sonra zaten free roam olarak oynanabiliyor. Ek olarak oyunun hikaye modu bittiğinde, daha doğrusu ana görevler bittiğinde zaten oyun bitiyor ve GTA oyunları gibi açık dünyada gezemiyorsunuz.

Son düzenleme:
Son görevi yaptıktan sonra zaten seni free roam moduna atıyor.(normalde de free roam şeklinde oynanılabiliyor.) Bitirmek zorunda değilsin fakat hikayenin akışı devam etmez. Yan görev yaparsın olur biter.

Oyunun ilk birkaç saatinden sonra zaten free roam olarak oynanabiliyor. Ek olarak oyunun hikaye modu bittiğinde, daha doğrusu ana görevler bittiğinde zaten oyun bitiyor ve GTA oyunları gibi açık dünyada gezemiyorsunuz.

Yan görevleri yapabilirsin oyun zaten free roam izin veren bir kafada tam anlamadım doğrusu ne demek istediğini.

2 3 saattir oynuyorum ama hala hikaye modunda oynuyorum ityakanın kıdemlisi diye bir bölümdeyim.

Artı -1 Eksi
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…