- Makaleler
- 4
E Cyberpunk çıktı mı?GTA 6 varken mi? Daha çıkmadı oğlum oyun. Yani varken kelimesinin karşılığı henüz yok.
E Cyberpunk çıktı mı?GTA 6 varken mi? Daha çıkmadı oğlum oyun. Yani varken kelimesinin karşılığı henüz yok.
Bekle 15 saat oynarsın.E Cyberpunk çıktı mı?
Senle oyun çıktıktan sonra uğraşacağım tabi oyunu salabilirsem.@Sinan1233 hala cevap yok neredesin?
Ulan kardeşim sen anlamadın herhalde, fessüphanallah yav.GTA 6'yı Rockstar gizli bilgi olarak sana verdi bir tek herhalde. Oysaki her şeyi gizli gizli beklerdi. Sen GTA 5 diyorsan biz Cyberpunk oynarken yeni gelen updatetteki heistleri yaparsın
. Varya hepiniz paşa paşa oynayacak bu oyunu.
Uğraşacağım diyor ya geri kafalı.Bekle 15 saat oynarsın.
Senle oyun çıktıktan sonra uğraşacağım tabi oyunu salabilirsem.
Bir şey olmazsa yarın çıkıyor da ben Cyberpunk çıktı mı dedim? Mesajlarımı iyi oku. Şuan da GTA 6 ile Cyberpunk karşılaştırması yapmak için iki oyunun da çıkması gerek. Ki Cyberpunk'ın en azından Trailer'ı var. Yani yapıldı.E Cyberpunk çıktı mı?
Söz ağızdan bir kere çıkar kardeşim.Ulan kardeşim sen anlamadın herhalde, fessüphanallah yav.
Bırak bunları, çok boş insanlar.Bir şey olmazsa yarın çıkıyor da ben Cyberpunk çıktı mı dedim? Mesajlarımı iyi oku. Şuan da GTA 6 ile Cyberpunk karşılaştırması yapmak için iki oyunun da çıkması gerek. Ki Cyberpunk'ın en azından Trailer'ı var. Yani yapıldı.
Her konuda kötüsün ama kendini çok iyi tanımlıyorsun valla.çok boş
Anlamadım? Ben kimsenin tarafında değilim.Bırak bunları, çok boş insanlar.
Senin yaş kaç? Eğer 20 yaşındayım dersen herhalde beyin yaşın geri kaldı. Bu kadar mizah seviyesi düşük olamaz bir insanın ya hu.Her konuda kötüsün ama kendini çok iyi tanımlıyorsun valla.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.