Cyberpunk 2077 vs RDR2 vs GTA 5

Bu oyunlar kıyaslanamaz ki. GTA V hikayesi berbat ötesi fakat açık dünyası iyi ve serinin bir adı var GTA olduğu için zaten aşırı popüler bir oyun. Oyunu aslında tek tek ele alırsak mükemmel bir oyun olmadığı anlaşılıyor.

CP2077 tema ve atmosfer olarak çok iyi fakat hatalar olması oyunu gözden düşürdü.

Üçü arasında genel toplamda en iyi oyun RDR2 olabilir.

Bu oyunlar kıyaslanamaz ki. GTA V hikayesi berbat ötesi fakat açık dünyası iyi ve serinin bir adı var GTA olduğu için zaten aşırı popüler bir oyun. Oyunu aslında tek tek ele alırsak mükemmel bir oyun olmadığı anlaşılıyor.

CP2077 tema ve atmosfer olarak çok iyi fakat hatalar olması oyunu gözden düşürdü.

Üçü arasında genel toplamda en iyi oyun RDR2 olabilir.

CP2077 de mesela fizik yok bildiğin NPC'ler iyi değil. ama teması ve atmosferi çok güzeldi gerçekten. indirime girerse almayı düşünüyorum.
Baya da ucuz bu arada. Ekonomiden haberin yok galiba.
Şuan alacak durumum yok. ev almak için biriktiriyorum.

Son düzenleme:
CP2077 de mesela fizik yok bildiğin NPC'ler iyi değil. ama teması ve atmosferi çok güzeldi gerçekten. indirime girerse almayı düşünüyorum.

Şu an alacak durumum yok. ev almak için biriktiriyorum.
Tartışma ortamı yaratmak istemiyorum ama ev alırken biriktirdiğin paradan 200 tl eksilse fark etmen imkansız yav. :D Ev fiyatları yaşadığın yerde bin tl falan mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı