Cyberpunk 2077 GTX 1650 Mobile - Testi

SAMUR4I

Megapat
Test sistemi;
16 GB RAM.
i7-9750H işlemci.
500GB SSD.
1650 Mobile ekran kartı.
Çözünürlük: 1080P.

Low ayarlarda: 30-40.
Orta ayarlarda 20-30.
Yüksek ayarlarda: 20-25.
Ultra ayarlarda: 12-21.

Eğer yama gelmezse şu an için düşük-orta arası benim için ideal ama 10FPS kadar kazandıracak bir yama falan gelirse Yüksek ayarlarda oynarız güzel de olur .

Video atacaktım fakat GeForce Experience ile ilgili bir sorun var açamıyorum onu düzelttiğim vakit yazıyı güncelleyip videosunu da atarım. Genel olarak oyun da drop olmuyor fakat değerler beni pek tatmin etmedi yama gelene kadar GeForce Now'dan oynayacağım sanırım.

Edit : Video yükleniyor...

Son düzenleme:
FidelityFX'i açarak oynamanı öneririm.

Geforce Experience'taki sorun, videonun takılması, seslerin bozulması gibi sorun mu?

Bunun gibi;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İnceleme için teşekkürler hocam bende de aynı sistem var oyun şu an güncelleme yapıyor daha oynama fırsatım olmadı bu biraz belirleyici oldu benim için. Ama oyunu iade etmemize gerek yok sanırım öyle veya böyle oynayabiliriz diye düşünüyorum.

@zadnxcom Hocam 1050 Ti ile fidelityfz acarak 1080p de 30 FPS de oyanaybilir miyim?

Yok hocam ekran kaydı almıyor alt + z yapınca da açılmıyor, değişik kaldırıp tekrar kurucam düzelir büyük ihtimalle.

İade etmem zaten hocam. Low gayet iyi görüntü olarakta fps açısından da ama geforce now'dan devam edeceğim biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…