Cyberpunk 2077 GTX 1650 Mobile - Testi

Aynı DLSS mantığında hocam görüntüyü yarı çözünürlükte renderlayıp, upscale ediyor tekrar oynadığın çözünürlüğe. Bunu yaparken de FPS artıyor ama gorüntü kaybı yaşanmıyor belli bir ayarın altında kullanmazsan.

Sağ olun hocam. Yarın oyunu test etme fırsatı bulursam GTX 650 Ti Boost ile test edeceğim, konuda açarım. Bu seviyedeki karta sahip arkadaşlara yardımcı olmuş olurum.

APU ile bile oynanabiliyor FidelityFX sayesinde.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bu ayarı oyun içinden mi açıyoruz?

Video'yu yükleyene kadar düzenleme süresi dolmuş yazının buradan atıyorum;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam Fidelityfx ayarını açıp değerleri söyleyebilir misiniz? İsterseniz deneyin hocam.

Hocam Fidelityfx ayarını açıp değerleri söyleyebilir misiniz? İsterseniz deneyin hocam.
Videonun son kısmında açtım hocam fakat ayarlama yapmak lazım sanırım nasıl yapılacağını anlamadım o yüzden fps'ye bir etkisi olmadı. Eğer ayarlarını biliyorsanız atın onları uygulayıp değerleri söyleyeyim ya da video da çekebilirim nasıl isterseniz.
Videonun son kısmında açtım hocam fakat ayarlama yapmak lazım sanırım nasıl yapılacağını anlamadım o yüzden fps'ye bir etkisi olmadı. Eğer ayarlarını biliyorsanız atın onları uygulayıp değerleri söyleyeyim ya da video da çekebilirim nasıl isterseniz.
5:22'de dinamik olanı 6:00'da da statik olanı açtım.

Videonun son kısmında açtım hocam fakat ayarlama yapmak lazım sanırım nasıl yapılacağını anlamadım o yüzden FPS'ye bir etkisi olmadı. Eğer ayarlarını biliyorsanız atın onları uygulayıp değerleri söyleyeyim ya da video da çekebilirim nasıl isterseniz.

5:22'de dinamik olanı 6:00'da da statik olanı açtım.

Hocam statik FidelityFX açın çözünürlük ölçeğini %50 yapın, biraz bulanıklaşabilir oyun. Dinamik FidelityFX ayarını bilmiyorum.

İsterseniz video çekin, isterseniz değerleri söyleyin size kalmış.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı