Cyberpunk 2077 GTX 1650 Mobile - Testi

Evet. Oyunda DRM bulunmadığı için aynı şey gerçi. Yalnızca indirme hızı şu sıralar rezalet ortalıkta ondan sebep.

İyi bakalım denerim. Tüm ayarlara bakacağım. Görüntü çamur olmasın, FPS de dibe vurmasın yeterli. İşlemciye çok yükleniyor oyun diyorlar bende Ryzen 1500X olunca o kafama takılıyor (4/8 ve tekli çekirdek gücü olarak 1600 AF'ye yakın sayılır).
Hocam benim işlemci yeterli midir? İ7 4790 Bugün elime soğutucuda geçti 40 dereceyi geçmiyor işlemci.

Hocam benim işlemci yeterli midir? İ7 4790 Bugün elime soğutucuda geçti 40 dereceyi geçmiyor işlemci.

Yeter, benim 1500X de yetecek o açıdan sorun yok yalnızca performans olarak bir tık kayıp yaşatabilirler şöyle 10100F/10400F, 3300X/3600 gibi işlemcilere kıyasla. Malum tekli çekirdek gücü önemli oluyor.

Düşük ile orta ayarlar arasında FPS farkı gerçekten az ve görüntü fark edilecek şekilde güzelleşiyor. Yüksek ayarlar için ise daha güçlü kart şart gibi bu haliyle.
Kesinlikle katılıyorum keşke biraz fps farkı olsaymış en azından low'a alınca +10fps gibi, yoksa anlamı kalmıyor low'un hem görüntü medium'a göre kötü hem de fps'ler birbirine çok yakın.

Kesinlikle katılıyorum keşke biraz fps farkı olsaymış en azından low'a alınca +10 fps gibi, yoksa anlamı kalmıyor low'un hem görüntü medium'a göre kötü hem de fps'ler birbirine çok yakın.

Sistem özelliklerine göre durum o kadar kötü görünmüyor. Eminim yamalarla beraber medium'da 10-15 FPS kazanacaktır. Şu haliyle bile 30 FPS civarı çok sırıtmıyor benim gözüme akıcı geldi RDR2'de ultra ayarlarda bir süre 35 FPS civarında takılmıştım o da böyle gelmişti. AAA oyunların en güzel yanı 30 FPS ve üzeri kötü hissettirmiyor.

AAA oyunların en güzel yanı 30 FPS ve üzeri kötü hissettirmiyor.

Aynen, RDR2 25FPS'de bile sırıtmıyor nasıl oluyorsa.
Sonunda indi oyun. 5 Dakika bir baktım street kid arkaplanın da 1600x900 çözünürlük, low ayarlar, statik FidelityFX %50 40-50 FPS arası alıyorum GTX 650 Tİ Boost ile. Saat 12 veya 1 gibi konu açarım tam testleri gösteririm.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı