Cyberpunk 2077 güzel mi?

Sen boş boş gezip bu detaylara mı takılıyorsun ana ve yan görevleri yapmak veya şehirde gezip soru işaretlerinde olan biten ne varmış diye bakmak yerine? Gerçekten nasıl bir beklentiniz var cidden anlamıyorum. Oyunu bir oynasan sen de zevk alacaksın da muhtemelen oynayamıyorsun bile, oradan buradan gördüğün videoları tekrar ediyorsun.

Yarın oyunu indiriyorum ve deniyorum. Sevmeyeceğimi de biliyorum ama o kadar övdünüz ki indireceğim. Sonrasında da gelir tekrar gömerim.
Böyle düşünerek indirirsen en büyük başyapıtı bile beğenmezsin zaten.
Ayrıca yanlış anlamazsan söylemek isterim, amacım farklı değil. Bence bu aylarda gelecek güncellemeyi bekle. RX570 performansı şu an pek iyi değil oyunun.
Ama ben bir yerde karşılaştırdıklarını gördüm
Bu, saçma bir karşılaştırma olduğu gerçeğini değiştirmez.

Kendiniz de diyorsunuz oyuna etkisi yok. Tamam bu detaylar olsa daha iyi olurdu fakat bunlar yüzünden bir oyun kötü denmez. Hikayesi zayıftır kötü denir, Mekanikleri kötüdür kötü denir. Fakat böyle detaylar için bir oyun kötü denemez.

Monitörüm 900P olduğu için sorun olmaz bence. O kadar övdünüz ki indirip deneyeceğim. Zaten bu tip evrenlerden fazla haz etmem ama yine de indireceğim.

Oyunda speed run açığı var bunny jump yapıp oldukça uzak mesafelere kolay bir şekilde gide biliyorsun 2-3 tane siber donanım alınca yapa biliyorsun, bu oyuna etki eden bir açık, oyunun araba mekanikleri bana biraz kötü geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…