Cyberpunk 2077 güzel mi?

RDR2 kadar iyi değil açık ve net. RDR2 bir başyapıt bu ise güzel bir oyun sadece.
😄
Boşuna indirmeyeyim diyeceğim o zaman. İleride sorunlar düzelince indirip denerim.

RDR2 kadar iyi değil açık ve net. RDR2 bir başyapıt bu ise güzel bir oyun sadece.
Kesinlikle. Cyberpunk 2077 oynadığım en iyi oyun değil, ilk 10 listemde sonlara yakın ancak RDR2 gibi bir başyapıt 2. sıramda. Firma tecrübesi de önemli husus tabii.

Oyunda speed run açığı var bunny jump yapıp oldukça uzak mesafelere kolay bir şekilde gide biliyorsun 2-3 tane siber donanım alınca yapa biliyorsun, bu oyuna etki eden bir açık, oyunun araba mekanikleri bana biraz kötü geldi.
Dediğin şey 1 yama ile düzeltilebilir bir şey. Hadi sizin karşılaştırdığınız oyun GTA 5'e bakalım bi. Bi online girelim. 10 dakika geçti aaa hileci server değiş. 10 dakika geçti üstüme uçaklar düşüyor. Server değiş...
GTA'yı kötülemiyorum en sevdiğim oyunlar arasına kesinlikle girer ama en basit hile programından bile etkilenen bir oyun.

Oyunu sevmediğimi belirttim ve bazı argümanlar sundum bunların yanında benim göz zevkim ve kişiliğimde bir etken oyundaki bugları saydım, detayları sevdiğimi söyledim yani sevmemem için bir sebep herkes istediğini sever sevmez kendime göre yazdığım bir fikrimi yazdım bu kadar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı