Kesinlikle. Cyberpunk 2077 oynadığım en iyi oyun değil, ilk 10 listemde sonlara yakın ancak RDR2 gibi bir başyapıt 2. sıramda. Firma tecrübesi de önemli husus tabii.
Oyunda speed run açığı var bunny jump yapıp oldukça uzak mesafelere kolay bir şekilde gide biliyorsun 2-3 tane siber donanım alınca yapa biliyorsun, bu oyuna etki eden bir açık, oyunun araba mekanikleri bana biraz kötü geldi.
Dediğin şey 1 yama ile düzeltilebilir bir şey. Hadi sizin karşılaştırdığınız oyun GTA 5'e bakalım bi. Bi online girelim. 10 dakika geçti aaa hileci server değiş. 10 dakika geçti üstüme uçaklar düşüyor. Server değiş...
GTA'yı kötülemiyorum en sevdiğim oyunlar arasına kesinlikle girer ama en basit hile programından bile etkilenen bir oyun.
Anladım detay seviyorsun da şimdi oyunu eleştirirken oyunun bütünlüğünden kopup (hikaye, grafik, oynanış vs.) gerçekten çok alakasız olaylara takılıp oyun çöp demen çok mantık dışı geliyor.
Oyunu sevmediğimi belirttim ve bazı argümanlar sundum bunların yanında benim göz zevkim ve kişiliğimde bir etken oyundaki bugları saydım, detayları sevdiğimi söyledim yani sevmemem için bir sebep herkes istediğini sever sevmez kendime göre yazdığım bir fikrimi yazdım bu kadar.